Online loterii

Loterii on organiseeritud hasartmängude korraldamine raha või esemetega. Eduka loterii aluseks on selged reeglid. Loterii ajalugu ulatub sajandite taha, mistõttu on see nii populaarne kogu maailmas.

Kuigi esimesed loteriid erinevad tänapäeva loteriidest, on mängijate küsimused ja lootused samad. Kuidas mängida loteriid, kuidas võita loteriid, on esmased küsimused, mis juhivad mängijat.

Peamised küsimused online-loteriide kohta

🟣 Kas internetis loteriid mängida on turvaline?

✔️ Jah, võite olla kindel loteriide turvalisuses, kui mängite neid meie linkide kaudu. Saate alati kontrollida oma piletit ja näha toimunud loteriide tulemusi.

🟣 Milline online loterii valida?

Kõige populaarsem loterii on Power Ball, mistõttu soovitame seda kõigepealt proovida. Sellel loteriil on ka suurim auhinnafond.

🟣 Millised on võimalused loteriivõiduks?

Peaauhinna võitmise tõenäosus on äärmiselt väike ja sõltub tavaliselt ostetud piletite arvust või valitud õnnepallide arvust.

🟣 Kui palju maksab loterii mängimine?

Suurte loteriide mängimine ei ole kõige odavam tegevus. Tavaliselt tuleb pileti ostmiseks kulutada vähemalt 10 eurot.

🟣 Kas sa pead olema USAs, et mängida Powerball?

Ei, loteriipileteid saab osta kõikjal, kus iganes sa oled. Kui te võidaksite väga suure auhinna, peaksite selle kättesaamiseks USAsse sõitma.

🟣 Milline on suurim loteriivõit, mille olete kunagi võitnud?

2021. aasta jaanuaris anti Powerball loteriile 1,59 miljardit dollarit auhinnaraha.

🟣 Kas loteriivõidud maksustatakse?

See sõltub võidetud auhinna suurusest ja loteriid korraldava riigi seadustest. Tavaliselt läheb suure auhinnafondi võitmisel osa rahast riigile.

Sisukord

Kuidas võita loteriid, strateegiad ja reeglid:

Kas on võimalik võita loteriis ja kuidas seda teha, kui see on võimalik? Millist loteriid mängida? Millisel loteriil on parim võimalus võita peaauhind? Kuidas mängida Eurojackpot, kuidas mängida Vikinglottot ja teisi populaarseid loteriid nagu Mega Millions, Powerball või El Gordo? Kas internetis on võimalik tasuta loteriid mängida? Neile ja teistele küsimustele vastame siin ja praegu.

Esiteks, kuidas võidetakse loteriides suuri auhindu? See ei ole mingi saladus. Kõik suurimad auhinnad kuulutatakse välja meedia kaudu. Seepärast leiate neist rohkem kui ühe intervjuu. Sa ei pea olema teadlane või kooli kõige paremate hindedega lõpetanud mees. Sul on vaja vaid õnne ja saatust ning kavatsust sinuga koos loteriid mängida. Sa pead ka pileti ostma. Muidu ei ole sul isegi õigust edule. Loomulikult on suurimad võidud olnud sellistes loteriides nagu USA Powerball loterii, USA Mega Millions loterii, EuroMillions loterii, Eurojackpot loterii, El Gordo loterii ja La Primitiva loterii.

Millised on loteriivõidu võimalused?

Me ei saa anda soovitust, millises loteriis mängida. Soovitame siiski ise hinnata, kui tõenäoline on teie loteriivõit. See ei nõua suurt osavust. Kasutades lihtsat matemaatilist valemit, näete kohe, kui suur on tõenäosus võita loteriis. Loomulikult arvestage, et mida suurem on võidu tõenäosus, seda väiksem on maksimaalne auhind. Seepärast peate tõsiselt kaaluma, millist loteriid mängida. Tuleme tagasi loteriivõidu tõenäosuse arvutamise valemi juurde. Kõige tavalisem viis loteriivõidu tõenäosuse arvutamiseks on kasutada kombinatsioonide (Combination) ja permutatsiooni (Permutation) valemeid. Tavaliselt kasutame aga kombinatsioonide valemit, mis arvutab loteriivõidu tõenäosuse, kui loteriipallide järjestus ei ole oluline. Oluline on pallide koguarv.

Kõige lihtsam viis arvutamiseks on kasutada Exceli tööriista. Kasutage lihtsalt valemit “=COMBIN(k,n)”. Sisestage soovitud loterii võidunumbrite arv “n” ja mängus osalevate pallide koguarv “k”. Saate soovitud tulemuse kohe. Protsendi saamiseks jagage vastus ühega ja see on teie protsentuaalne võimalus loteriivõiduks. Nii saate kiiresti välja arvutada kõigi loteriide võidu tõenäosuse.

Strateegia – Kuidas võita loteriis?

Kui vaatate võidu tõenäosust, võite arvata, et loteriid võita on võimatu või õigemini, et tõenäosus on väga väike. Tegelikult jah, võidutõenäosus on madal. Siiski on mõned viisid, kuidas suurendada oma võiduvõimalusi, ja mõned asjad, mida tuleks vältida.

Ma arvan, et te kõik nõustute, et tavalise loteriimängija võiduvõimalus on oluliselt suurem. Kui olete juba otsustanud loteriid mängida ja eesmärgiks on võita, soovitame teil järgida järgmisi samme:

Esiteks, mängige regulaarselt. Ära jäta ühtegi loteriiloosimist vahele.
Teiseks – mängige rohkem kui ühte piletit. Hoidke vähemalt 5 piletit mängus.
Kolmandaks – valige numbrid, mida peate õnnelikuks, ja ärge kunagi muutke neid.
Neljandaks – hinnake alati oma eelarvet piisavalt.

Mida mitte teha, et võita?

Ära vali järjepidevaid numbreid. See ei aita teil loteriivõitu võita. Ära vali numbreid oma sünnikuupäeva järgi. See vähendab numbrite valikut 31-ni. Lõppude lõpuks ei ole keegi sündinud 32. kuupäeval. Kui valite oma õnnenumbreid, vältige sama numbrite rühma kasutamist. Õnnenumbrite viimane number peab olema erinev. Valige erinevaid kombinatsioone paarilistest ja paarituist numbritest. Pöörake tähelepanu suurte ja väikeste numbrite suhtele. Valige erinevaid numbreid. Omandage strateegia. Teil peab olema üks või mitu strateegiat, et võita. Vältige juhuslikke pileteid, need ei vii teid kuhugi. Niinimetatud bim-bam (quick-pick) pileti ostmine ei ole strateegia. See on lihtsalt juhuslikud numbrid teie loteriipiletil.

Mis on loteriisündikaadi piletid?

Võta oma sõbrad kaasa loteriimängus. Koguge raha ja mängige rohkem pileteid. Kui võidate auhinna, peate jagama, kuid võidu tõenäosus on suurem. Ärge kartke seda, kindlasti tasub osta rohkem pileteid ühe trükise kohta. Neid pileteid nimetatakse sündikaatpiletiteks.

Loteriikorraldajad on hakanud ise pakkuma sündikaatpiletite teenust, sest loteriimängijate moeolud on muutunud. Nüüd saate osta 10 juhupiletit kahe pileti hinnaga, kuid peate mõistma, et võidud jagatakse kõigi osalejate vahel. Grupp mängijaid otsustab osaleda ühes ja samas loosimises samade piletite ja sama numbriga. Ilmselt on see loterii ostmise ja mängimise viis mõeldud neile, kes soovivad mängida suure hulga loteriipileteid madalama hinnaga.

Viking loto sündikaadi piletid

Kuidas mängida Viking loto sündikaadi pileteid? Sündikaadi grupp koosneb viiest inimesest, kes otsustavad liituda sündikaadiga, et osta pileteid. Iga mängija saab osta kümme või viiskümmend piletit väärtusega 0,3 eurot iga loteriipileti kohta. Ülejäänud neli mängijat, kes otsustavad osaleda sündikaatpiletite ostmisel, ostavad samade piletite murdosa väärtused sama hinnaga. Võidu korral jagavad sündikaadi liikmed võitu võrdselt. Kahjuks ei saa te oma õnnenumbreid valida ja ostate arvuti poolt juhuslikult valitud numbreid.

Loterii ajalugu

Esimesed viited loteriile pärinevad iidsetest muinasjuttudest või isegi Piiblist. Euroopas on loteriid mainitud alates 15. sajandist. Nende auhinnad ja eesmärgid erinevad tänapäeva loteriide omadest, kuid põhimõte oli loterii. Piletid ja mängijad.

Tänapäevase loterii suurim populaarsuse tõus toimus vahetult pärast Teist maailmasõda. Vahetult pärast sõda toimus Euroopas majanduse elavnemine, mis aitas loteriidel areneda ja kasvada. Euroopas arenesid ja kasvasid loteriid nii kiiresti, et 1980. aastateks olid loteriid Ameerika loteriidele järele jõudnud. Sellised loteriid nagu KENO, BINGO, kiirloteriid ja muidugi loteriiloosid muutusid kõikehõlmavaks.

Suurim buum tuli populaarsete Eurojackpot, Viking loto, El Gordo, EuroMillions, SuperEnalotto, Saksamaa Lotto, Iirimaa Lotto, Prantsusmaa Lotto, Belgia Lotto tekkimisega.

Erilist tähelepanu tuleks pöörata Euro Millions loteriile. See on Euroopa loteriide seas vaieldamatult esikohal nii auhindade kui ka mängijate arvu poolest, olles oma eluajal teine. See tuleneb sellest, et see loterii loodi alles pärast uue valuuta, euro kasutuselevõtmist. Kuigi projekt ise loodi 1994. aastal, toimus esimene loosimine alles 2004. aastal. 2011. aastal käivitati loterii uuesti ja nüüd on meil Euroopa suurim loterii, mille peaauhind on 184 miljonit eurot, mis võideti esimest korda samal, 2011. aastal.

Loterii areneb pidevalt. Praegu saab mängida erinevaid loteriisid. Kõikide suuremate loteriide piletid on nüüd saadaval internetis. Isegi kõige populaarsemad kiirloteriid on nüüd internetis saadaval.

Online-loterii

Interneti, selle tehnoloogia ning kaasaegsete telekommunikatsioonivõrkude ja nutiseadmete tulekuga saab loteriid osta ka eemalt. Kaugus ja aeg ei ole enam olulised. See on online-loteriide uus äritegevuse viis.

Te ei pea kuhugi liikuma. Kogu maailm on siin ja praegu teie jalge ees. Sa ei pea minema Münchenisse, et osta BMW või lendama Rooma, et saada tõelist espressot. Ja kuidas on nendega, kes tahavad mängida megaloteriid nagu Power Ball, Mega Millions, El Gordo, EuroJackpot, EuroMillions, mis kõik on kättesaadavad internetis. Loteriide korraldajad ja loteriiteenuste pakkujad teevad võimalikuks loteriide mängimise internetis. Kõikjal ja igal ajal alates 1990. aastast.

Instant loterii online on muutumas üha populaarsemaks. Nende valik suureneb. Instantloterii on lihtne, nii et selle mängimine internetis on lihtne ja nauditav. Nende mitmekesisus peaks lähikümnenditel järele jõudma mänguautomaatide omale.

Kui ostate live-poolse kiirloterii, peate mõistma, et see on kõige lihtsam loteriitüüp. Oma võidud saate teada salajaste kohtade loosimisel. Mõnel kiirloteriil on teistsugune põhimõte. Teil tuleb lihtsalt piletilt osa ära rebida ja siis kas loosite oma võidud välja või mitte. Väikesed võidud saab kätte ostukohas, suured võidud saab kätte aadressil Jackpot – selleks tuleb pöörduda otse korraldajate poole.

Suurimad loteriid

Powerball loterii

See on suurim Ameerika Ühendriikides asutatud loterii. Alates 2009. aastast on Megamillion ja Powerball sõlminud lepingu, mille kohaselt on nende loteriide piletid saadaval peaaegu kõigis osariikides.

Kuidas mängida Powerball?

Kuna neid loteriisid müüakse ainult USAs ja kogu maailm tahab neid mängida, siis on tekkinud nn loteriikontserdid. Põhimõtteliselt ostate teenust – ostate loteriipileti. Teenusepakkuja ostab piletid, skaneerib need ja saadab need teile. See on seaduslikult seaduslik ja usaldusväärne. Mängi ja naudi.

Nagu kõik loteriid, on mängimine lihtne ja lõbus. Siiski peate tundma mängutingimusi ja reegleid, ükskõik kui lihtsad need ka ei oleks, lugege neid allpool:

  • Et mängida seaduslikult, peate olema täisealine. Vastasel juhul ei saa te isegi juhul, kui te võidate Powerball loteriis, oma auhinda välja nõuda. Veelgi enam, mõnes osariigis, näiteks Nebraskas, peate olema vähemalt üheksateistkümneaastane. Ning Arizonas ja Louisianas saab pileteid osta ja loteriid mängida ainult aadressil 21. Hea, et neid loteriid saab osta internetist. Kui oled üle 18-aastane ja elad väljaspool USAd, on see parim viis piletite ostmiseks.
  • Oma võitu saate nõuda ainult selles osariigis, kus pilet osteti. Kui olete näiteks kunagi Las Vegases ja ostate seal pileti ning avastate koju jõudes, et olete võitnud, peate oma võidu kättesaamiseks tagasi Nevadasse sõitma. Kui ostate pileti internetist, peate oma võidu kätte saama sealt, kust te pileti ostsite. See tähendab, et selles osariigis, kus pilet osteti.
  • Kõik suured võidud on maksustatavad. Näiteks kui võidate Jackpot või peaauhinna, võtab föderaalriik, kus pilet osteti, vähemalt 25% auhinnalt makstavatest maksudest.
  • Väga oluline. Pidage meeles, et kui olete võitnud, on võitnud pileti esitamiseks ja võidu kättesaamiseks aega. Igal osariigil on oma tähtaeg. Missouri osariigis ostetud pilet kehtib 180 päeva. Pärast pileti ostmist lugege kindlasti läbi kõik tingimused, mis puudutavad selle osariigi, kus pilet osteti, tühistamisperioodi.

Millised on võiduvõimalused Powerball?

Loteriivõidu tõenäosus on üsna suurüks 24,9-st. Loomulikult on see üldine statistika võidu kohta. Powerball Jackpot auhinna võitmine ei ole nii lihtne. Peaauhinna võitmise tõenäosus on tõesti väike, 1:292 201 338. Kuid jackpotid juhtuvad ja ajalugu on seda näidanud.

Jackpot algne jackpot algab 40 miljonist dollarist. Kui seda ei võida Jackpot mängupäeval, suureneb auhind järgmise Jackpot trükise puhul. Auhind kasvab seni, kuni keegi võidab selle auhinna. Teades, et võidutõenäosus on tõesti väike ja et neid võidetakse üsna harva, kasvavad auhinnad tõesti suureks. Suurimad on üle poole miljardi. Kõik muud loteriiauhinnad on fikseeritud ja muutumatud.

Powerball loteriil on täiendav loteriikordaja, mida saab osta 1 dollari eest igas mängus.

Müüdid Powerball

Paljud inimesed ei usu, et on võimalik võita peaauhind Jackpot, sest need on nii suured, et neil on raske uskuda, et see on tõsi. Küsitav on ka see, et mängijate arv on tõesti suur. Püüame peamised kahtlused hajutada.

1. Mängijatele makstakse vähem kui võidetud auhind.

Paljud inimesed arvavad, et kui sa võidad peaauhinna, ei tohi sa kogu auhinda korraga välja võtta, kuid see ei vasta tõele. Loterii korraldaja ei riskiks kindlasti oma mainega. Kogu auhinna võib välja võtta 30 ülekandega 29 aasta jooksul. Peate siiski mõistma, et iga ülekande ajal kohaldatakse makse, kuid võidusumma enne maksude tasumist ei muutu. Kui peaauhinna Jackpot võidab rohkem kui üks mängija, jagatakse auhind võrdselt.

2. Parem on võtta auhind korraga kui osade kaupa.

Te saate ise valida, kuidas oma auhinda kätte saada, kas visa ühe korraga või osamaksetena. Kui olete kindel, et suudate hoiduda ebavajalike kallite asjade ostmisest, võite oma võidu korraga täies ulatuses välja võtta. Kui aga soovite saada 29 aasta jooksul stabiilset sissetulekut ja vältida tarbetuid rahalisi raskusi, siis tuleks raha välja võtta osade kaupa.
Mida te oma võiduga teete, on teie enda otsustada. Mõned inimesed investeerivad raha oma kapitali suurendamiseks. Vanemad inimesed eelistavad kogu raha välja võtta, nautida elu ja jätta see surma korral oma lastele ja sugulastele. On hea teada, et isegi kui te võtate oma võidu välja osamaksetena, saab selle pärandada.

3. Lihtsam on võita väiksema Jackpot.

Tegelikult ei ole vahet, kui suur on auhind. Võiduvõimalused jäävad samaks. Üks 292 201 338-st. Lõppude lõpuks ei tea trumlis keerlevad pallid, millist auhinda parasjagu mängitakse.

4. Loterii on avatud ainult USA kodanikele.

See on järjekordne vale. Powerball loterii ei piira, millisest riigist te pärit olete. Veelgi enam, sa ei pea mängimiseks isegi mitte USAs olema. Võite mängida loteriid internetis ükskõik kus maailmas. Nagu me juba varem kirjutasime, saate suuri auhindu taotleda ainult siis, kui jõuate kohale.

5. Kui olete võitnud, ei saa te oma anonüümsust säilitada.

Viimane müüt, mida me tahame purustada. Loodame, et selle müüdi hajutamisega teete õige otsuse. Niisiis. Selles on mingi tõde. Kui mängija võidab peaauhinna, saab anonüümsust säilitada seitsmes riigis. Seda tehakse teie enda ohutuse huvides, et vältida rünnakuid või muud kahju. Osariigid, kus saab jääda täiesti anonüümseks, on Maryland, Kansas, Ohio, Puerto Rico, Delaware, Põhja-Dakota ja Lõuna-Carolina.

Mega Millions loterii

Loterii praegune nimi on Megamillions alates 2002. aastast. Enne seda oli loterii tuntud kui Biggame ja on tegutsenud alates 1996. aastast. Minimaalne jackpot Jackpot, millest mäng algab, on 40 miljonit USA dollarit. Kuna peavõitu Jackpot ei võida iga kord, kantakse selle auhinnafond üle järgmisesse Jackpot loteriisse. See suureneb vähemalt 5 miljoni võrra. Kui auhind kasvab, ulatub see sadadesse miljonitesse dollaritesse. Just suurte Jackpot auhindade tõttu meelitab see loterii suurt hulka mängijaid.

Kuidas mängida Mega Millions loteriid?

Mängus kasutatakse kahte rullikut koos pallidega. Ühel rullikul keerleb 70 mängupalli, mille hulgast loositakse välja 5 õnnelikku võitjat. Teisel rullikul on 25 palli, millest veeretatakse 1 pall. Paljudes riikides mängitakse täiendavat Megaplier-mängu, kus veeretatakse täiendavat palli. Lisaauhinna võib võita.

El Gordo loterii

Jõululoterii, mida hispaanlased on mänginud juba üle 200 aasta. El Gordo hispaania keelest tõlgituna tähendab see “paks”. See on nimi, mis on antud Jackpot suurele auhinnale, mida mängitakse jõulude ajal. Seda loteriid mängivad terved külad ja linnad. Loosi, mille pileti hind on 200 eurot, mängivad terved pered, sõbrad ja kolleegid. Loterii on nii populaarne, et terved linnad ja külad ostavad täis El Gordo loteriipileteid, investeerides loteriipiletitesse tohutuid summasid.

El Gordo mängureeglid

Loterii on väga erinev teistest loteriidest. Kogu auhinnafond on 2,2 miljardit eurot. Põnev on ka see, et vähemalt 70% loteriile kuluvast rahast läheb auhinnafondi. Veel üks eripära on see, et loterii toimub kord aastas. Pilet maksab üle 200 euro, kuid on võimalik osta ka kümnendik piletist, mida nimetatakse “decimo” piletiks. Võidu korral on “decimo” piletiga mängijal õigus saada kümnendik auhinnast. Erinevalt tavalistest loteriidest veeretatakse El Gordo loteriis võidupalle täiesti erinevalt ja nende veeretamine võtab aega umbes 5 tundi. Loosipilet koosneb 5 numbri kombinatsioonist vahemikus 00000 kuni 99999. Selleks, et loterii korraldaja saaks müüa rohkem erinevate kombinatsioonidega pileteid, on loteriipiletid jagatud seeriateks, mida tähistatakse kolme numbriga – XXX. Seeriate arv on erinev. Näiteks 2013. aastal oli 160 seeriat ja 2015. aastal 180 seeriat.

El Gordo loterii auhinnad

Mängus osalevad kahte tüüpi rullid. Üks sisaldab võidunumbreid ja teine auhindu. Kui veeretatakse võidunumber, veeretatakse ka auhind. Arvestades, et piletit võib müüa 195 korda (nn seeria), on võimalik, et auhinna saab mitu mängijat. Siin on El Gordo loterii teine lõbus osa – auhindu ei jagata, neid on sama palju kui õnnelikke mängijaid.

EuroJackpot loterii

Üks populaarsemaid loteriisid Euroopas, mis pärineb Euroopa Liidu loomisest. Eurojackpot on olnud üllatavalt edukas. Selle populaarsus Balti riikides on vaieldamatu.

Nagu enamiku Jackpot loteriide puhul, kui Jackpot auhinda ei võida, kantakse see üle järgmisesse Eurojackpot loosimisse. Ükskõik kui palju selliseid ülekandeid on, ei ületa maksimaalne jackpot 90 miljonit eurot. Loterii toimub igal reedel ja maksab 2 eurot pileti kohta. Tõenäoliselt on Eurojackpot nii populaarne just tänu mängu iganädalasele iseloomule ja odavale piletihinnale. Eurojackpot mängida saab ka internetis. Eurojackpot võidunumbrid tehakse teatavaks päev pärast loosimist ja Eurojackpot on väga mugav piletite kontrollimiseks.

Millised on EuroJackpot loteriivõidu tõenäosus?

Üldine tõenäosus selle loterii võitmiseks on hinnanguliselt 1:42, samas kui Jackpot peaauhinna võitmise tõenäosus on hinnanguliselt 1:95 344 200.

Mis puutub EuroJackpot auhindade mitmekesisusse ja võiduvõimalustesse, siis on tegemist ainulaadse loteriiga, mis pakub suurepäraseid võimalusi saada uskumatult rikkaks ja teha kõik oma unistused teoks! Sa ei pea isegi linna minema, et osta pilet, et alustada oma teekonda oma unistuste poole. Online-loterii on kättesaadav kodust. Ei mingeid järjekordi ega ootamist pileti kontrollimiseks. Ostke ja kontrollige oma piletit pärast loosimise väljakuulutamist oma veebikontol.

EuroMillions loterii

Veel üks Euroopa loterii. EuroMillions mängitakse kaks korda nädalas – teisipäeval ja reedel. Loteriid ei mängita mitte ainult Euroopas, vaid see on populaarne ka kogu maailmas.

Mäng koosneb 50 põhinumbripallist, millest igal loosimisel loositakse välja 5 õnnelikku võitjat, ja 12 lisapallist, millest loositakse välja 2 õnnelikku võitjat. Kui teil on 5 õnne ja 2 palli, siis on teil õnne – te võidate Jackpot. Ärge sattuge meeleheitele, võita saab veel rohkem auhindu. Kui arvate ära vähemalt 2 põhinumbrit 50-st, olete juba võitnud. Võitmine sõltub kogu auhinnafondi suurusest. Peaauhinna võitmise tõenäosus aadressil Jackpot on 1:139 838 160. Loteriipileteid saab osta internetist – seega saad mängida ükskõik kust maailma paigast.

E-loterii – liigid

Veebiloteriid võib nimetada ka e-loteriideks. Seda tüüpi loteriid teevad protsessi eriti lihtsaks loteriifännidele. Mängijad saavad osta pileteid kõige suurematele loteriidele, olenemata sellest, kus nad asuvad või millises riigis nad elavad. Vaja on vaid internetti.

Tasub meeles pidada, et sageli tuleb enne suurte online-loteriide piletite ostmist tõendada oma isikusamasust ja näidata, et olete täisealine. On olemas mitu erinevat tüüpi e-loteriid:

  • Lotto – lotto on üks populaarsemaid loteriitüüpe. Tavaliselt tuleb teil valida kuus erinevat numbrit ja teie võit sõltub sellest, kui palju numbreid te edukalt ära arvate. Kõigi 6 numbri äraarvamine võib võita teile miljoneid dollareid.
  • Riiklikud või riikidevahelised loteriid (nt EuroJackpot mäng) – neid loteriisid korraldatakse tavaliselt kord nädalas või kord kuus. Seda tüüpi loteriidel on suurimad auhinnafondid, kuid võimalused võita peaauhind on äärmiselt väikesed. Nende loteriide võidunumbrid tehakse tavaliselt teatavaks järgmisel päeval pärast loosimist;
  • Instant loterii – seda tüüpi loterii on eriti populaarne internetis. Kõige tuntum kiirloterii tüüp on kriipsukaardid. Sa pead ainult ostma pileti ja kui sa selle maha kriipsutad, on kohe selge, kas see on edukas või mitte. Kraapekaardid on saadaval enamikus kaasaegsetes online-kasiinodes, nagu Unibet, 1xBet või PartyCasino.
  • Panused loteriidele – see on paljude inimeste jaoks vähetuntud, kuid väga põnev võimalus osaleda loteriis. Paljud kihlvedude portaalid pakuvad panuseid suuremate loteriide tulemustele. Näiteks: kas pall 2 langeb VikingLotto loteriis? JAH-panuse koefitsient on tavaliselt 7,00 ja EI-panuse koefitsient 1,06. Kordajad ja kihlveopakkumised võivad sõltuvalt loteriist muutuda.
  • Kui sa võidad loteriis, saad raha tavaliselt otse oma pangakontole välja võtta. Kui aga võidate suuremaid auhindu, peate võib-olla külastama loteriikontorit, et oma isikut kinnitada.

    Online-loto – kas mängida on turvaline?

    Enne online-loteriide mängimist on oluline meeles pidada, et tegemist on õnnemänguga. Võidud ei ole kunagi garanteeritud ja suurte auhindade võitmise tõenäosus on äärmiselt väike, kuid mõnel inimesel on õnne.

    Kuid peale raha riskimise on visa kõik muu turvaline. Valides usaldusväärse ja hea mainega loterii, võite olla kindel oma andmete turvalisuses ja selles, et teile makstakse võidu korral raha. Enamik loteriisaateid on otseülekanded ja tegutsevad riikide seaduste alusel, seega ei tohiks olla pettust. See on nagu pileti ostmine supermarketis, ainult et seekord teete seda internetis.

    Pileti ostmisel on oluline kontrollida, kas teil on võimalik loteriisse pääseda. Enamik loteriid aktsepteerib teiste riikide mängijaid, kui ostate pileti, kui viibite riigis, kus loterii toimub. Mõned loteriid võivad siiski nõuda kodakondsuse tõendamist.

    Seega on internetis loteriid mängida turvaline, kuid nagu kõigis asjades, võib ka selles valdkonnas esineda ohte. Seetõttu veenduge enne mängimist alati, et loterii on mainekas ja usaldusväärne ning mida teised kasutajad on selle kohta öelnud.

    KasiinoGuru.ee
    KasiinoGuru.ee

    Kasiino ja hasartmÀnguspetsialist