Kus mÀngida Baccarat online 2024

Oleme testinud ja läbi vaadanud parimad kasiinod, kus saab turvaliselt mängida ülipopulaarset Bakara (Baccarat) mängu. Samuti leiad kogu vajaliku teabe, alates mängu põhireeglitest kuni .. Näita rohkem

Parimad Bakara kasiinod internetis

🔝 Parimad baccarat kasiinod: RoySpins
🃏 Parimad Deuces Wild kasiinod: 888starz
💰 Parimad bakara krüptokasiinod: BC.Game

888Starz

888Starz on professionaalne kasiinosait, mis tegutseb Curacao litsentsi alusel. See kasiino pakub 3000+ mängu, Bakara, parimaid spordikihlvedude teenuseid ja heldeid boonuseid.

Seal on VIP-kliendiprogramm, 24/7 klienditeenindus ja isegi krüptoraha maksed.

Mängud aadressil

888Starz kasiino kollektsioonis on üle 3000 mängu. Siit leiad sellised pakkujad nagu Quickspin, mille mängudeks on näiteks Nero’s Fortune, Hammer of Vulcan, Wrath of Hades, Dinosaur Rage ja Midas Coins, ELK Studios, kust soovitame proovida selliseid mänge nagu Cluster Slide, Bompers, Katmandu Gold.

See kasiino töötab ka Thunderkick, Hacksaw Gaming ja Wazdan, lisaks vähemtuntud pakkujatele nagu Rival, Evoplay, August Gaming, Thunderspin jne.

Boonused ja preemiad

Lisaks erinevatele boonustele on selles kasiinos ka esimese sissemakse boonus, mis on 100% esimese sissemakse boonus kuni 390 € + 30 spinni koodiga 390GURULT, kuid selleks tuleb seda summat mängida 35 korda 7 päeva jooksul.

888 starz samuti korraldab kasiino igal nädalal erinevaid kasiinoturniire, kus saad võita rahalisi auhindu.

Maksed

Kasiino pakub üsna paindlikke maksetingimusi. Hetkel aktsepteeritakse Mastercard kaarte, seega saad maksta SEB bankvõi Revolut, samuti saad maksta e-rahakottidega, Skrill ja Neteller ning krüptovaluutadega nagu BNB või Bitcoin.

Pledoo

Pledoobakara, üks kvaliteetsemaid kasiinoplatvorme, pakub rohkem kui 4000 mängu, sealhulgas populaarseid slotte ning erinevaid kaardi- ja lauamänge.

Kasiinol on kasutajasõbralik ja kaasaegne veebilehe kujundus, erakordne mängude valik, live-kasiino, helded boonused ja see aktsepteerib erinevaid makseviise.

Mängud

Kasiino uhkeldab ulatusliku mängukollektsiooniga, mis koosneb enam kui 4000 mängust, mille pakkujateks on järgmised nimed: NoLimit City, Relax Gaming, ELK Studios, Push Gaming, Amusnet Interactive, Hacksaw Gaming.

Lisaks nendele tarnijatele on kasiinos üle 30 erineva mänguautomaadi tarnija ja live-kasiino sektsioon.

Boonused ja preemiad

Pledoo kasiino tervitab mängijaid suurte boonustega:

  • 3000 euro suurune tervituspakett esimese 4 pealelaekumise eest + 225 tasuta keerutust.
  • 50% lisaboonus kuni 300 € igal nädalal.
  • 150% boonus kuni 200 € esimesel krüptoraha pealelaenamisel.

Lisaks erinevatele lisaboonustele on sellel kasiinol ka hästi välja töötatud lojaalsusprogramm. Iga tehtud panusega teenid punkte, mida saad seejärel vahetada raha või tasuta keerutuste vastu.

Maksed

Pledoo kasiino pakub erinevaid makseviise, sealhulgas SEB, Luminor ja Revolut pangakaarte, e-rahakotte ja krüptovaluutasid nagu BNB, Ethereum ja USDT.

BC.Game

BC.Game on üks uusimaid mängijaid krüptovaluuta kihlvedude turul. See 2019. aastal asutatud kasiino on teeninud tugeva maine. See kasiino pakub teile iga päev tasuta auhinnalisi rato keerutusi, Bakara, suurepärast lojaalsuse VIP-programmi ning toetatakse paljusid krüptovaluutasid, seega on arveldused sujuvad.

Lisaks nendele eelistele pakub kasiino kiireid panuseid, samuti koheseid väljavõtteid ning saate kasutada spetsiaalseid Androidi ja IOS-i rakendusi.

Mängud aadressil

See kasiino pakub tuhandeid mänguautomaate kõige populaarsematelt pakkujatelt, nagu ELK, Gamomat, Hacksaw, NoLimit City, Play n Go, Pragmatic Play, Thunderkick, Relax Gaming ja paljud teised.

Lisaks teenindusautomaatidele on selles kasiinos BC Originals sektsioon, kus on palju põnevaid ja eksklusiivseid mänge, mis on saadaval ainult selles kasiinos.

Boonused ja preemiad

Boonused on registreeritud mängijatele kergesti kättesaadavad. Boonuste valik ise on muljetavaldav, siin on mõned näited:

  • Saate 270% boonust oma esimesele deposiidile kuni 20 000 dollarini (see eeldab vähemalt 400 dollari suurust deposiiti, vastasel juhul on väljamakstud boonusprotsendid väiksemad).
  • 300% boonus kuni 40 000 dollarini teise deposiidi puhul.
  • 330% boonus kuni 60 000 dollarini kolmanda deposiidi puhul.
  • 360% boonus kuni 100 000 dollarini neljanda sissemakse eest.

Pange tähele, et pärast sissemakse tegemist antakse teile selle kasiino kohalik valuuta BCD (1BCD = 1 $) ja boonussumma lukustatakse. Saate selle avada lihtsalt mängides ja panuseid tehes

Maksed

BC.Game kasiino aktsepteerib erinevaid makseviise ja võimaldab maksta rohkem kui 80 erineva krüptovaluutaga, sealhulgas Bitcoin, Ethereum, USDT, BUSD, Binance Coin ja XRP.

Royspins

Royspins kasiino on suhteliselt uus online kasiino, mis pakub laias valikus mänge, Bakara, hea mängupakkujate valikuga ja kõrge turvaindeksiga.

Sellel kasiinol on kõrged väljavõttepiirangud ja suurepärane väljamakse määr. Kasiino aktsepteerib ka selliseid krüptovaluutasid nagu Bitcoin ja Ethereum.

Mängud aadressil

Kasiino pakub laia valikut mänge ning pakkujate seas domineerivad sellised nimed nagu NoLimit City, Push Gaming, Relax Gaming, Amusnet Gaming, Thunderkick ja teised.

Lisaks mänguautomaatidele pakub kasiino ka valikut live-kasiino mänge. Kuigi need mängud on oskusnõuete tõttu vähem mängitavad kui slotid, pakuvad nad rohkem põnevust.

Live-kasiinomänge pakub Evolution Gaming mängud, nii et saate nautida kvaliteetseid blackjack, ruletti ja Bakara mänge.

Boonused ja soodustused

Royspins kasiino pakub heldeid boonuseid:

  • Pärast esimest sissemakset antakse 100% boonus kuni 250 eurot ja boonussumma suureneb järk-järgult.
  • krüptovaluutade esimesel sissemaksel rakendatakse 150% boonust.
  • 50% boonus on saadaval igal nädalal ühe deposiidi eest.

Väljamakse toimib etapiviisiliselt järgmiselt: näiteks kui teete 100 € sissemakse, saate pärast 300 € mängimist 10% boonust, antud juhul 10 €. Pärast järgmist 300€ saad 10€ tagasi oma pärisraha saldole ja nii edasi, kuni saad visa boonussumma.

Maksed

Minimaalne sissemakse summa on hetkel 20€ ja väljavõtte limiit on 310 000€.

Royspins boonus pakub erinevaid makseviise, seega saad mugavalt teha makseid Leedu pankade, näiteks Revolut või SEB kaudu. Samuti aktsepteeritakse pangakaarte Visa ja Mastercard ning e-rahakotti Skrill.

BetItAll

BetItAll pakub laias valikus mänge, sealhulgas mänguautomaate, baccarat’d, lauamänge ja live-kasiinomänge, samuti spordikihlvedusid. BetItAll Kasiinol on ka ainulaadne preemiasüsteem ja see aktsepteerib makseid nii krüptovaluutades kui ka Leedu pankade kaudu.

Lisaks laiale mängude valikule on kasiinol kaasaegne ja kasutajasõbralik disain ning suurepärane klienditeenindus.

Mängud

BetItAll kasiino pakub live-kasiinot ja laia valikut mängukategooriaid, sealhulgas mänge sellistelt pakkujatelt nagu ELK Studios, mis pakub mänguautomaate, NoLimit City, Relax Gaming ja Thunderkick. Siit leiab ka selliseid minimänge nagu Aviator.

Lisaks võimaldab selle kasiino mängude sektsioon sorteerida mänge boonusostuvõimaluse järgi, mis teeb mängude valimise palju mugavamaks.

Boonused ja preemiad

BetItAll kasiino boonused on kasiinode peamine omadus, mis aitab kaasa nende suurele mängijate arvule. Allpool on toodud nimekiri mõnest nende boonusest:

  • 150% boonus kuni 100 eurot krüptoraha hoiustele.
  • 100% boonus kuni 200 € + 50 tasuta keerutusi üle 50 € sissemakse korral.
  • 100% boonus kuni 50 € + 20 tasuta keerutust üle 20 € suurustel hoiustel.
  • 50% deposiitboonus kuni 200 € igal nädalavahetusel.

Maksed aadressil

BetItAll pakub erinevaid pangavõimalusi raha ülekandmiseks, sealhulgas makseid Leedu pankadega, pangakaartidega, e-rahakottidega (Skrill või Neteller). Samuti võetakse makseid vastu koguni 12 krüptovaluutas, sealhulgas Bitcoin, Tether, BNB.

Peamised küsimused Baccarat online'i kohta

❓ Kas on raske õppida mängima baccarat?

Baccarat on väga lihtne kasiinomäng, millega on lihtne hakkama saada. Põhireeglid leiate reeglite ja strateegia artiklist aadressilBaccarat .

❓ Mis on RTP (return to player) baccarat?

Erinevate baccarat mängude tootlus on tavaliselt umbes 98,8%, mis on kasiinomängu puhul äärmiselt kõrge.

❓ Kus ma saan mängida baccarat internetis?

Baccarat mängud on saadaval paljudes online-kasiinodes, sealhulgas Tsars Casino ja 888starz.

❓ Kas bakara on õnnepõhine mäng?

Jah, selles mängus ei saa ükski strateegia või teadmine mängutulemust oluliselt mõjutada, seega mängige alati vastutustundlikult ja ainult sellise rahaga, mida võite endale lubada!

❓ Millised baccarat mängud peaksin valima?

Paljud baccarat mängud on üldjoontes sarnased, kuid me tahaksime välja tuua mõned eriti kvaliteetsed: klassikaline Baccarat Netent ja Baccarat Zero Commision Habanero.

❓ Kas tasub valida live baccarat mängud?

Jah, need võivad pakkuda rohkem põnevaid funktsioone kui klassikalised baccarat lauamängud ning sa saad jälgida kogu tegevust otseülekandes ja tunda end nagu päris kasiinos.

Kuidas valida parimad Baccarat ettevõtted?

Selleks, et valida parimad Bakara ettevõtted, peate teadma mõningaid põhikriteeriume. Mitte kõik Bakarat pakkuvad online-kasiinod ei ole kaalumist väärivad.

Turvalisus

Kui mängite pärisraha eest, on äärmiselt oluline veenduda, et teie esitatud teave on turvaline. Siinkohal on äärmiselt oluline valida hea mainega kasiino. Veenduge, et neil on olemas täiustatud privaatsusmeetmed ja et teie identiteet on kaitstud.

Enamik online-hasartmängufirmasid rakendab SSL-krüpteerimist, mis pakub väga tõhusat andmekaitset.

Mainekad online-hasartmängusaidid testivad oma mänge koos kolmandate osapoolte arendajatega, et tagada nende juhusliku numbrigeneraatori (RNG) vastavus nõuetele. Arendaja väljastab seda kinnitava sertifikaadi, mis on kättesaadav kasiino kodulehel.

Kasutajaliides

Veebileht peab olema kujundatud kasutajasõbralikuks. Kui veebilehte on raske kasutada ja leida seda, mida otsite, on parem seda vältida. Sellised saidid on tavaliselt loodud amatööride poolt, kes ei arvesta mängijate vajadustega.

Samamoodi, kui saidi kasutajaliides on ebamugav või vananenud, on tõenäoliselt puudu ka muudest elementidest, näiteks turvalisusest.

Kasiinomängude valik

Isegi kui sa tuled Bakarat mängima, kas see on ainus mäng, mida sa mängid? Tõenäoliselt mitte.

Seepärast veenduge, et mis tahes valitud veebikasiinos on rohkem mänge, mis teid huvitavad.

Klienditeenindus

Kõige usaldusväärsemad online-kasiinod pakuvad alati kvaliteetset kliendituge e-posti, live-chati ja telefoni teel.

Mõned ettevõtted pakuvad ka live-chatti.

Makseviisiddai

Parimad online-kasiinod pakuvad erinevaid makseviise ja teevad raha sissemakse või väljavõtmise lihtsaks. Teie valitud hasartmängufirma peaks aktsepteerima:

  • Krediitkaardid
  • Elektroonilised rahakotid (Skrill või Neteller)
  • Pangaülekandeid

Ka krüptovaluutakassod koguvad hasartmängukeskkonnas kiiresti populaarsust, seega kui ettevõte aktsepteerib Bitcoin, Ethereum, Litecoin ja teisi krüptovaluutasid, on ta tõenäoliselt üks valdkonna liidritest.

Boonused ja preemiad

See on eriti oluline hasartmänguplatvormide uustulnukatele. Seetõttu on alati soovitatav valida online-kasiino, mis pakub boonuseid ja kampaaniaid esimesel mängimisel või uue konto loomisel.

Sissemakseboonused on kõige levinum boonus, mis premeerib teid tehingu tegemise eest. On ka teisi kampaaniaid, mis julgustavad mängijaid raha hoiustama, kasutades kindlat pangameetodit.

Mis on Bakara ja kuidas seda mängida?

Bakara on kaardimäng, milles osalevad mängija ja pankur. Mängija eesmärk on koguda kaarte, mille koguväärtus on võimalikult lähedal või võrdne 9-ga. Bakara online mängimine on suhteliselt lihtne.

Seda on lihtne mängida järgmiselt:

  1. Panused. Bakara põhiversioonis on kolm panustamisvõimalust: pankuri käsi, mängija käsi või viik. Panused tehakse lauas enne kaartide jagamist. Neid saab muuta enne uute käte jagamist.
  1. Käsi. Pankurile ja mängijale jagatakse kaks kaarti ülespoole. Kui kummalegi mängijale jagatakse võitev käsi (Kaheksa või Üheksa), võidavad nad vooru. Kui ühelgi osalejal ei ole neid kaarte, tõmmatakse kolmas kaart. Ühe osaleja käes ei ole kunagi rohkem kui kolm kaarti.
  1. Võitmine. Kui tõmmatakse veel üks kaart, siis võidab see mängija, kelle käsi on kõige lähemal üheksale.

Milliseid Baccarat mänge tuleks mängida?

Siin on kõige populaarsemad mängud, mis peaksid meeldima enamikule inimestele:

NetEnt Bakara: See on klassikaline Bakara lauamäng alates NetEnt bakara sarja klassikaline Bakara lauamäng stuudiost. See on lihtne ja sirgjooneline. Mäng töötab hästi kõigis seadmetes ja reegleid saab lugeda inglise keeles.

Baccarat Zero Commision: Teine kvaliteetne Bakara mäng on Baccarat Zero Commision stuudiost Habanero. Selles mängus ei ole panustuskulusid pankurile, seega on kas pankuri või mängija valimise väljamakse 1:1.

Põhimõtteliselt on enamik Bakara mänge väga sarnased ja erinevad ainult disaini ja tarnija poolest. Kuid on mõned asjad, mida tuleb tähele panna:

  • RTP. Paljud Bakara mängud pakuvad üsna kõrget RTP-d (return to player), mis on tavaliselt umbes 98,8%. Seda näete alati mängureeglitest. Kui RTP ei ole märgitud või on väiksem kui 98,5%, siis on parem valida mõni teine Bakara mäng. Vastasel juhul on teil väiksem võimalus võita.
  • Mängu kvaliteet. Mäng peaks olema silmale meeldiv ja stabiilne. Valdav enamus Baccarat mänge on hästi optimeeritud ja töötavad HTTP5 platvormidel, kuid online kasiinodes on siiski võimalik leida ka ainult Flash-mänge. Viimaseid tuleks vältida, sest neil võib olla probleeme käivitamise ja stabiilsusega.

Bakara erinevad variatsioonid

Online kasiinod pakuvad võimalust mängida erinevaid Bakara variante:

  • Klassikaline Bakara

See on mängu kõige levinum vorm. Reeglid on peaaegu identsed, kuid mäng ise on veidi erinev.

Igas Classic Bakara lauas on kuus mängijat. Kolm mängijat on mängijad ja ülejäänud kolm mängijat on pankurid. Võitja sõltub sellest, kelle number on lähemal 9-le. Kui 9-ga on võrdne tulemus, võidab diiler.

  • Mini Bakara

Mini Bakara kasutab väiksemat lauda, kus on ainult kaks mängijat. Seda mängitakse samuti “pankuri” ehk mängukoja vastu. See versioon loeb endiselt kuni 7-ni, kuna seda saab mängida täringutega (kuigi paljudes online-kasiinodes saab seda mängida ka 8 täringuga).

  • Punto Banco

Nagu nimigi ütleb, on Punto Banco mänguvorm, mis on pärit Itaaliast. Selles versioonis ei ole mängijaid ega pankurit, kellega panustada, vaid ainult mängukoda (diiler) ja sina.

Mängijad saavad panustada mis tahes kolmest kaardist koosnevale komplektile 0 kuni 9, samal ajal kui diiler panustab sama palju žetoone samadele kaartidele. Kõrgeim kaart võidab ja kasiino võtab kõik tehtud panused, kui ei ole võrdset tulemust.

  • Super 6

See variatsioon sarnaneb rohkem täringumängule. Selle asemel, et kaardid loositakse, on mängijale jagatud kaartidel ainult kuus tulemust.

  • Bakara Banque

See variatsioon on väga sarnane Punto Bancoga, kuid selles mängus panustavad kaks mängijat mängukoja vastu. Rahapaja käsi koosneb kuuest kaardist ja peab võidu saamiseks täpselt vastama ühe mängija käele.

  • Chemin de Fer

Seda vormi peetakse mängu algupäraseks prantsuse versiooniks. Selles ei jagata kaarte. Selle asemel panustavad mängijad üksteise vastu, tehes panuseid kahele käele, kahekordistades ja jagades seega kaarte.

Kas ma saan mängida Baccarat live online?

Absoluutselt jah.Live-kasiinomängude turg kasvab ja areneb väga kiiresti. Live-kasiinomängud on nüüdseks saadaval peaaegu kõikidel interneti hasartmänguplatvormidel, sealhulgas ka Leedu platvormidel. Rohkem infot nende mängude kohta leiad live-kasiino artiklist.

Bakara Live mängimise eelised

  • Reaalsustunne. Bakara live-mängude peamised eelised on võimalus jälgida kõike oma silmaga, näha, kuidas kaarte jagatakse, ja tunda, et oled reaalses kasiinos.
  • Kommunikatsioon. Tore on suhelda nii diileri kui ka teiste mängijatega.
  • PõhipanusteRTP on klassikaliste Baccarat-mängudega võrdne ~98,9%.
  • Mängu uuenduslikkus. Klassikalised Bakara lauamängud ei ole tavaliselt väga erinevad. Vahepeal võib Bakara live-mängudes leida väga huvitavaid variatsioone. Kõige uuenduslikum mäng on hetkel Lightning Bakara alates Evolution Gaming stuudio. Iga vooru alguses valib “välk” juhuslikult välja hulga kaarte, mis võivad suurendada väljamakse väärtust kuni 8-kordselt. Kui sulle meeldib see mäng, siis soovitame proovida ka Crazy Time’i samalt tarnijalt Evolution Gaming.
  • Täiendavad panused. See on võimalus teha panuseid mitte ainult pankurile, mängijale või viikule, vaid valida ka lisapanuseid, nagu P paar, B paar, P boonus ja B boonus. Tasub märkida, et lisapanuste puhul on mängija tulu palju väiksem, umbes 88%, kuid see võib olla suurepärane võimalus, et lisada mängule vaheldust.

Bakara live-mängu tarnijad

Paljudel pakkujatel on eraldi Bakara sektsioon. Alustame tarnijatest, keda tasub Bakara mängude jaoks kõige enam valida. Siinkohal tõstame esile kaks nime:

  • Evolution Gaming. Selle tarnija mänge võib leida paljudes välismaistes online-kasiinodes
  • Ezugi. Selle tarnija mänge saate proovida ka Leedu kasiinodes, näiteks Uniclub Kazino.

Ekspertide nõuanded Bakara mängimiseks

Kasiinomänge on raske ennustada. On palju strateegiaid, et suurendada oma võiduvõimalusi. Loomulikult tuleb arvesse võtta ka õnnefaktorit.

Siin on mõned näpunäited, mis aitavad teil oluliselt suurendada oma võiduvõimalusi Bakara mängus.

✔ Halda oma raha

Väga oluline on mõista rahaliste vahendite haldamise põhiprintsiipe. Üks kõige tavalisemaid vigu, mida kogenematud mängijad teevad, on liiga palju ja liiga kiiresti panustada. See võib viia suurte summade kaotamiseni lühikese aja jooksul.

Jälgige kindlasti oma võite ja kaotusi. Samuti soovitame vältida panuseid, mis moodustavad suure osa hasartmängudele kulutatud kogusummast. Väikesed, järjepidevad võidud tasuvad pikas perspektiivis kõige rohkem ära.

Vältige sidemeid

Kui loodate maksimaalselt 8:1, võib teil tekkida kiusatus panustada viik. Sellised panused on tavaliselt kahjumlikud. Enamik eksperte soovitab neid teha harva ja ainult siis, kui teil on raha varuks.

Mõnel juhul on soovitatav teha viik peale pikka võitude seeriat mängija ja panga vahel. Pea meeles, et viikude võitmise tõenäosus on alla 10%, seega ole selle tegemisel ettevaatlik.

Hoidke silma peal edukatel mängudel

Üks parimaid viise paremate tulemuste saavutamiseks on jälgida, mida teised mängijad teevad. Seda saab teha uuringute ja õpikute abil. Samuti on soovitatav mängida koos teistega ja jälgida, mis teeb neid edukaks.

Praegu on palju saite, mis pakuvad Bakara live-mängu. Seda saab teha koos mängijatega üle kogu maailma. Pöörake tähelepanu sellele, milliseid panuseid need mängijad teevad. Kui näete, et keegi on järjepidevalt edukas, proovige nende strateegiat jäljendada.

✔ Panustage pankurile

Online-Baccarat’i mängides on eriti soodne panustada pankurile. See annab kasiinole väikseima eelise ja tähendab, et mängijatel on parimad võimalused võita.

Pankurile antakse igas käes rohkem võimalusi kui mängijale. Kui soovite oma eelist säilitada, valige pankur.

Järeldused

Kokkuvõtteks tahaksime rõhutada, et edukas online Baccarat’i mängimine sõltub mõnest võtmetegurist: õige mängu valimine, turvalisuse aspektide mõistmine ja oma raha vastutustundlik haldamine.

Ärge unustage pöörata tähelepanu RTP-le, mängu kvaliteedile ning pakutavatele boonustele ja preemiatele. Samuti on oluline õppida ära tundma erinevaid Bakara variante ja valida oma mängustiilile kõige sobivam.

Õige ettevalmistuse ja teadmistepagasiga ei saa mitte ainult nautida mängu, vaid ka suurendada oma võiduvõimalusi.

KasiinoGuru.ee
KasiinoGuru.ee

Kasiino ja hasartmÀnguspetsialist