PowerBall loterii

PowerBall on üks maailma juhtivaid Jackpot loteriisid, mis võimaldab teil konkureerida suurimate Jackpot auhindade nimel. Selle loterii pileteid müüakse füüsiliselt koguni 44 USA osariigis ning Columbia ringkonnas, Puerto Ricos ja USA Neitsisaartel. PowerBall loterii minimaalne väljakuulutatud JackPot’s on 40 miljonit dollarit. Loteriil on minimaalne loterii auhind 40 miljonit USA dollarit, mis võib ulatuda kuni üheksakohalise numbrini. Tõenäosus võita see loterii on üks 292,2 miljonist.

See loterii on populaarne mängijate seas üle kogu maailma, sest pileteid saab osta internetis ja mängida piiranguteta kõikjal, kus on internetiühendus. Möödas on ajad, mil PowerBall pileteid pakuti ainult kohalikes loteriibüroodes, kuid nüüd on veebiloto populaarne kogu maailmas.

Sisukord

PowerBall ajalugu

Powerball loterii oli algselt tuntud kui Lotto America. See käivitati 1988. aastal ja on sellest ajast alates olnud eeskujuks kõigile teistele Ameerika loteriidele. 19. aprillil 1992 nimetati see ümber Powerball ja vaid kolm päeva hiljem said mängijad seda uuendatud kujul mängida. Seda loteriid koordineerib Multi-State Lottery Association (MUSL).

See loterii oli esimene mäng, kus kasutati kahte pallirulli, ühte valgete ja ühte punaste pallide jaoks.

Esialgu oli ette nähtud, et Powerball loteriipileteid müüakse ainult USA osariikides, kus ei müüda teise suure USA loterii Mega Millions pileteid. Selle tulemusena olid 2009. aastaks Powerball lotopiletid saadaval ainult 23 osariigis. Kuid 2009. aastal jõudsid konsortsium Mega Millions ja MUSL ühisele kokkuleppele, et alates 2010. aastast müüakse mõlemat loteriid koos. USA Powerball loterii tulu jagatakse osalevate osariikide vahel ning iga osariik kasutab seda oma äranägemise järgi. Enamik osariike kasutab suurema osa neist vahenditest valitsemisteenuste või kogukonna parandamise programmide rahastamiseks.

Loteriimängu muudatused

2001. aastal võttis Powerball loterii kasutusele täiendava PowerPlay elemendi, mis võimaldab mitte Jackpot võidud kuni 5 (nüüd isegi 10) korda korrutada täiendavalt 1 dollariga mängu kohta.

15. jaanuaril 2012, loterii 20. aastapäevaks, uuendati auhinnakategooriaid ja suurendati võiduvõimalusi. Üks olulisemaid muudatusi oli punaste pallide arvu vähendamine loteriis 39-lt 35-le. See võimaldas rohkematel mängijatel ära arvata võidukombinatsioone. Lisaks kahekordistati USA Power ball loteriis pileti hind 2 dollarini (3 dollarini koos PowerPlay’ga) ja Jackpot algne auhind 20 miljonilt dollarilt 40 miljonile dollarile. auhind 5 palli arvu äraarvamise eest on 1 miljon dollarit ja PowerPlay-võimalusega 2 miljonit dollarit. Need muudatused tehti selleks, et suurendada üheksakohaliste Jackpot võitude sagedust.

Power Play kordaja loositi algselt spetsiaalse rato kordaja abil, kuid alates 2010. aastast kasutatakse juhusliku numbrigeneraatori (RNG). 2012. aastal asendati juhuslik PowerPlay kordaja siiski fikseeritud väljamaksesummaga.

Oluline on märkida, et 2013. aastal sisenes Californiasse Powerball loterii, mis 2012. aasta novembris peaaegu ületas suurima lotovõidu rekordi. Golden Osariik on ametlikult liitunud loteriis osalejate arvuga. Tänu Powerball rahvusvahelisele tunnustusele oli piiriülesel loteriil kõik võimalused saada California populaarseimaks. PowerPlay funktsiooni selles osariigis siiski ei toetata, auhinnasumma ei ole fikseeritud ja sõltub rangelt müüdud piletite arvust ja võitjate arvust.

2014. aasta jaanuaris toodi tagasi muutuv Power Play element (2x-5x) mitte Jackpot auhinnavõitude puhul, st viimased seitse suurimat auhinda võis korrutada 2-5 korda.

2015. aasta oktoobris muutus taas loterii formaat. Valgete pallide arv suurenes 59-lt 69-le, samas kui pallide arv vähenes 35-lt 26-le. 4+1 palli arvu äraarvamise auhind suurenes 50 000-ni. Palli eest makstav auhind on 50 000 USA dollarit. Aktiveeriti 10x PowerPlay kordaja, mis tõstab mängu Jackpot150 miljonini. USD.

Loterii reeglid

Powerball hind (ühe mängu loteriipilet) $2. PowerPlay-võimalusega 3 $.

Mäng koosneb valgete ja punaste pallide veeretamisest, mille numbrid tuleb mängijal ära arvata. Kuulid veeretatakse erinevatelt rullikutelt, millest üks on 69 valge palli ja teine 26 punase palliga, mida nimetatakse Powerball. Põhiliselt on viis valget palli ja üks Power ball. Mängija, kes ostab loteriipileti, peab valima 5 numbrit vahemikus 1-69 valgetele pallidele ja ühe lisanumbri vahemikus 1-26 punastele Powerball pallidele.

Loterii peaauhind kannab nime Jackpot (“jackpot”), mis koosneb võitmata jäänud auhinnaraha kogunenud summast. Jackpot’loterii miinimumsumma on 40 miljonit USA dollarit ja sealt edasi ainult suureneb.

Mängijad võidavad, kui nad arvavad ära pallide arvu 9 võidukombinatsioonist.

Loterii peaauhinna Jackpotvõitmiseks tuleb ära arvata kõik 5 põhinumbrit (valged pallid) ja 1 punane lisanumber Powerball. Sellist pallide numbrite kombinatsiooni nimetatakse 5+1. Teise suurima auhinna (1 miljon USA dollarit) võidab, kui arvata ära 5 valget palli (5+0). Kolmanda suure auhinna (50 000 USA dollarit) võidab, kes arvab ära 4 põhipalli ja 1 Powerball (4+1). Kõik teised väiksemad auhinnad on kahanevas järjekorras järgmiste arvamiste eest: 4+0, 3+1, 3+0, 2+1, 1+1, 0+1.

Powerball loosimise auhinnalaua tabel ametlikust veebisaidist

Power Play funktsioon

Täiendava 1 dollari eest iga loteriimängu kohta saavad mängijad aktiveerida Power Play funktsiooni. See funktsioon on kordaja, mis suurendab madalama taseme võite (mille põhiauhind on 50 000 dollarit või vähem) 2 kuni 5 korda (2x, 3x, 4x, 5x) ja kui JackPot on 150 miljonit dollarit või vähem. kuni 10x. Kui Power Play on aktiveeritud, kahekordistub 5+0 palli äraarvamise auhind automaatselt 2 miljonini.

Päris alguses (2001) korrutati Power Play kordaja 6 numbriga mängude kaupa spetsiaalse ratta abil. Järgmisel aastal eemaldati üks kordaja ja hiljem asendati see 10-kordajaga. See korrutis eemaldati mängust ja toodi tagasi. 2010. aastal asendati Power Play kordaja juhusliku numbrigeneraatoriga (RNG).

Kas ma saan võita Powerball Jackpot ?

Loomulikult! Üks maailma suurimaid loteriisid Jackpoton võidetav ja seda tõestavad ka faktid loteriide ajaloost.

2017. aasta augustis võideti Massachusettsis üle 758 miljoni dollari. USA dollarit! Ja see oli üks suurimaid auhindu loteriide ajaloos.

2016. aasta jaanuaris oli maailma suurim loterii jackpot 1,586 miljardit dollarit. Seda jagasid kolm loteriipileti ostjat Californias, Floridas ja Tennessees, kes igaüks neist võitis 528 miljonit dollarit.

2013. aasta mais oli maailma suurim üksikpileti Jackpotvõitja – 84-aastane naine -, kes nautis 590 miljoni dollari suurust jackpotit. Täna oleks see umbes 635 miljonit dollarit.

2011. aasta novembris jagasid kolm Connecticuti rahastaja 254 miljonit dollarit Jackpot. Sel ajal oli see 12. suurim Jackpot’s loterii ajaloos Powerball.

aasta augustis võideti 314 miljonit. 2007. aasta augustis oli jackpot Jackpotmiljonit dollarit, 2006. aasta veebruaris 365 miljonit dollarit, 2005. aasta oktoobris 340 miljonit dollarit ja 2002. aasta detsembris 314 miljonit dollarit. Viimane auhind oli tollal uus Ameerika loteriide võidurekord pileti kohta.

2018. aastal võideti koguni kaheksa Jackpot.

Seega, nagu näete, on võimalik võita Jackpotloteriis. Võidud saab välja maksta ühekordse summana või iga-aastaste väljamaksetena. Kõik loteriivõidud on siiski maksustatavad. Maksustamise suurus sõltub pileti ostmise kohast ja selle riigi seadustest.

Sellest piisab Powerball loterii kohta esialgu. Teiste maailma suurimate loteriide kohta vaata Top loteriid.

KasiinoGuru.ee
KasiinoGuru.ee

Kasiino ja hasartmänguspetsialist