Aztec Magic Deluxe

Aztec Magic Deluxe Slot Online viib teid ajas tagasi ühte kõige suurejoonelisemasse tsivilisatsiooni, Astekasse. Teekond viib teid läbi standardse rullikombinatsiooni, kus peate koguma nõutavaid rea kombinatsioone. Nagu igal ekspeditsioonil, on ka siin ootamatuid auhindu ja boonuseid, mida saad teatud kombinatsioonide keerutamisel võita.

Võrreldes teiste online-slotidega on Aztec Magic Deluxe online-slotil kena disain ja toredad animatsioonid. Sümbolite kollektsioon, mida täiendavad väärtuslikud amuletid ja kaardid, on suure esteetilise väärtusega. Tervik on kaunistatud asteekide tsivilisatsiooni müstilise kindluse ja džungli fragmentidega. Lisaks tavapärastele sümbolitele ja kaartidele võib leida veel kaks muud:

Wild – muudatused mis tahes muu, Multiplier.
Scatter – 3 tasuta spinnide boonust.

Kui mängid internetis Aztec Magic Deluxe ja naudid mängukeskkonda, on oluline meeles pidada, et isegi kõrge tootluse protsendiga (RTP) on alati olemas negatiivsete tagajärgede oht.

Sisukord

Mängu omadused, kuidas mängida

Mängu seaded ja juhtnupud on sätestatud allosas. Peamised seaded on samad nagu alati: liinide arv, panustamise suurus. Saadaval on ka automaatsed keerutused. Automaatsete keerutuste maksimaalne arv on 1000.

Korrutis

Wild mitte ainult ei muuda mänguautomaati online mis tahes sümboliks, vaid korrutab ka loositud väärtuse x3-ga.

Tasuta keerutused

Pärast 3 korda edukalt keeratud bugnumeid Scatter, saad 10 tasuta keerutust, mille jooksul saad nautida tasuta keerutuste boonuspreemiat.

Täiendav hasart

Täiendav Aztec Magic Deluxe online slotimängu režiim näeb palju tagasihoidlikum välja ja võimaldab teil valida kaardid piltidega alla väärtuse või värvi järgi, et korrutada juba võidetud summa x2 või x4. Boonusmängu keskkonda sisenemiseks klõpsake nupule “Gamble” ja boonusmängu keskkond avaneb eraldi aknas.

Rea kombinatsioonid

Slot koosneb 5-st pöörlevast rullikust, mis paljastavad 3 väärtust. Kokku saab valida kuni 15 rea kombinatsiooni, kus nõutav arv kokkulangevaid kaarte annab kindla summa võidu.

Plussid ja miinused

Plussid:

Lihtsad mängureeglid.
Lihtsad mängureeglid.
Kõrge RTP 97%.

Miinused:

Kombinatsioonid, mis välja langevad, ei lähe kokku. Võiduks loetakse ainult parimat kombinatsiooni.
Automaatne keerutus, mis valib 1000 keerutust, jääb seisma ja annab vea. Lahendus on teha kuni 500 spinni, mõnikord aitab küpsiste kustutamine, kuid mitte kauaks.

KasiinoGuru.ee
KasiinoGuru.ee

Kasiino ja hasartmänguspetsialist