Kuidas mängida live BlackJack? – reeglid ja strateegia 13 minutiga (Video)

Live BlackJack on BlackJack’o versioon, mis on üks populaarsemaid kasiinokaardimänge. See on tuntud ka kui “21” ja on populaarne kolmel põhjusel:

  1. BlackJack reeglid on väga lihtsad, see on väga lihtne mäng, mida igaüks saab nautida, sõltumata tema kogemusest.
  2. See ei ole pelgalt õnnemäng – kui arendate ja parandate oma oskusi, võite jõuda selleni, et vähendada maja serva nullini.
  3. Tundmatu vürtsi tõttu ei hakka sul igavaks muutuma. Siiski ei tea keegi täpselt, millised kaardid jagatakse.
Sisukord

Kuidas mängida live’i aadressil Blackjack?

BlackJack ja Live BlackJack on täpselt samad mängud ja nende reeglid ei erine, kuid Live BlackJack atmosfera on üsna erinev. Siin on teil võimalus näha diilerit, suhelda temaga reaalajas ja näha kogu tegevust otseülekandes. See on tõepoolest väga ahvatlev eelis, mis annab sulle palju parema võimaluse nautida kasiinokogemust ja võite mugavalt oma kodus.

Enne mängimise alustamist on vaja teha pime panus. Kui kõik mängijad lauas on valinud soovitud panuse summa, jagatakse igale mängijale kaks kaarti kuuest kuni kaheksast kaardist koosnevast kaardipakist. Diiler võtab ühe kaardi ülespoole (Euroopa stiilis) või kaks kaarti, ühe ülespoole ja ühe allapoole (Atlantic City stiilis). Mängu eesmärk on saavutada 21 või rohkem kui krupjeer, kuid mitte mingil juhul ületada 21. Samuti on oluline märkida, et mängu mängitakse diileri, mitte üksteise vastu. Seetõttu ei ole oluline, kui palju punkte teised mängijad saavad.

Kaartide tähendused

Igal kaardil on väärtus 1 kuni 11. Kaardid 2 kuni 10 vastavad tegelikule väärtusele, mis on kaardil näidatud väärtus. Jaanid, kuningad ja kuningad on väärtusega 10 punkti ja äss võib olla valikuliselt väärtusega 1 või 11 punkti.

Seega teame, kui palju punkte meil on, ja nüüd saame teha mõned tegevused:

Hit – diiler annab teile teise kaardi. See on hea valik, kui tunned, et sinu punktisumma ei ole piisav. Lihtsalt öeldes, mida väiksem on teie punktisumma, seda rohkem tasub võtta, ja vastupidi, mida suurem on teie punktisumma, seda suurem on oht, et iga kaardiga läheb üle 21 ja te saate kõrvetada.

Stand – olete oma kaartidega rahul ja ei soovi enam mängida. Seega annate järjekorra teistele mängijatele või diilerile edasi.

Split – see tegevus on lubatud, kui teile on jagatud kaks võrdse väärtusega kaarti, näiteks kaks 77-ndat või kaks kuningannat. Kaardid jagatakse kaheks käeks, mõlemale käele jagatakse veel üks kaart ja te peate tegema täiendava panuse, mis on võrdne teie esimese panusega. Seejärel on tegutsemisjärjekord mõlema käe puhul täpselt sama – võite võtta, peatada, kahekordistada. See, mitu korda saate paare jagada, sõltub kasiinost, kus mängite, ja BlackJack valikust.

Topelt – see tegevus on tavaliselt lubatud, kui kaks esimest kaarti on 11 või vähem. See on nagu panustamine “tume”. See kahekordistab teie esialgse panuse ja annab teile AINULT ühe lisakaardi ning annab omakorda järgmisele mängijale või diilerile. Tavaliselt kahekordistatakse, kui mängijal on väga hea käsi 9, 10 või 11 punkti. Kuna kaardipakis on palju kõrgeid kaarte, on suur tõenäosus, et kui teil on 11 ja te kahekordistate, siis tõmbate 10-punktilise kaardi ja saate kakskümmend üks punkt. Võidu korral kahekordistatakse võidud. Siiski on veel üks reegel – kui otsustate oma käe esimesena jagada, ei saa te enam kahekordistada.

Kui kõik mängijad on tegutsenud ja diilerile oma käe üle andnud, keerab krupiirikandja järgmise kaardi ümber. Kui kogusumma on 16 või vähem, peab diiler võtma lisakaardi; kui kogusumma on 17 või rohkem, lõpetab diiler alati mängimise.

Kui krupjeeri tulemus on suurem kui 21, võidavad automaatselt kõik lauas olevad mängijad, kes veel mängivad. Samamoodi loetakse võitjaks kõik mängijad, kes saavad rohkem punkte kui krupjeer ja ei ületa 21. Väljamakse on sel juhul 1:1. See tähendab, et kui panustad 100 eurot ja võidad, makstakse sulle 100 eurot puhaskasumit.

Kui teil ja krupiiril on sama palju punkte, siis te ei võida midagi, kuid te ei kaota midagi – te lihtsalt saate oma panuse tagasi. Kui soovid proovida Live BlackJack kaardimängu internetis, soovitab meie meeskond 888 Casino.

Lisateavet BlackJack ja reeglite kohta saad lugeda meie artiklist BlackJack. Ja Live BlackJack, vaata ülaltoodud videot.

KasiinoGuru.ee
KasiinoGuru.ee

Kasiino ja hasartmänguspetsialist