Live Dream Catcher – Money Wheel kasiino mäng (Video)

Live Dream Catcher on online kasiinomäng, mis viib live-hasartmängud uuele tasemele. Evolution Gaming Dream Catcheri eeliseks on see, et see on esimene (ja praegu ainus) live-kasiinomäng, mis ei ole lauamäng. Ja see on muutumas hetkel äärmiselt populaarseks. Selle reeglite ja strateegia mõistmine aitab sul uuest põnevast hasartmängukogemusest kõige rohkem kasu saada.

Sisukord

Mis on Live Dream Catcher?

Aastaid on online-kasiinod pakkunud piiratud arvu live-mänge . Tänapäeval on selles kategoorias muidugi kümneid mänge, kuid kõik need on klassikaliste lauamängude variatsioonid, nagu Live Roulette, Live Baccarat, Live Blackjack, Live Caribbean Stud Poker ja teised. Kõik need erinevad mängustiililt ja keskkonnalt, kuid on selge, et mängijad, kellele nemmeeldivad lauamängud, ei saaks nautida live – live – kasiino kogemust.

Dream Catcher visa muutis seda. Sa näed seda ise, kui loed seda artiklit ja proovid mängu ise.

Dream Catcher põhineb Money Wheel, mängul, mis on üsna populaarne reaalsetes (telliskivist) kasiinodes ja erinevates telesaadetes.

Money Wheel mängu saab mängida ka tavalises veebikeskkonnas, st mitte live’is, kus seda nimetataksekasiinolauamänguks. Seda nimetatakse tavaliselt Money Wheel või Super Wheel, mis kuuluvad kasiinotarkvara pakkujale Play’n Go. Dream Catcherit seevastu striimib live-versioonina Money Wheel Evolution Gaming , mis väidab, et jätkab selle seeria mängude arendamist, kuid hetkel on Dream Catcher ainulaadne. Seega võite seda mängu leida erinevatest kasiinodest, kuid see on sama – striimitud sama online kasiinomängude pakkuja samast stuudiost. Loomulikult võivad erinevates kasiinodes olla veidi erinevad panustamispiirangud ja väljamaksed.

Dream Catcheril on spetsiaalne ratas, mille on kujundanud tuntud live-mängude tootja ja tarnija TCS John Huxley. Professionaalne mängujuht – krupjeer – keerutab ratast ja suhtleb mängijatega reaalajas. On tõesti oluline mainida, et need krupiirid on erilised – nad ei suhtle mitte ainult mängu kohta, vaid reageerivad ka mängijate poolt chatiskirjutatud kommentaaridele ja küsimustele, mis võivad olla naljakad ja mitte alati mänguga seotud, ning nad flirtivad, laulavad ja teevad nalja mitmel muul moel. Muide, mängus vahetub iga poole tunni tagant krupiir ja seevõib olla kas naissoost või meessoost. Nii et kui sulle üks ei meeldi, võid hõlpsasti leida teise. Samuti saad suhelda teiste mängijatega, mis teeb virtuaalse kasiino kogemuse tugevamaks.

Dream Catcher – live online kasiino mäng

Kuidas mängida live Dream Catcher’i?

Evolution Gaming meeskonna sõnul loodi Dream Catcher selleks, et meelitada mänguautomaatide harrastajaid online live-kasiinodesse . Mäng ise on seega väga lihtne. See ei nõua erilisi teadmisi või oskusi, keerulisi panustamisstrateegiaid nagu ruletis või kaartide kombinatsioonide meeldejätmist nagu pokkeris.

Kui oled mänguskeemist aru saanud, selguvad ka parimad panustamisvõimalused. Pane tähele, et Dream Catcheri optimaalne RTP – panustamise tasuvus – on 96,58% (või täpsemalt öeldes jääb vahemikku 90,57% kuni 96,58%). See on väga hea näitaja online-hasartmängude puhul.

Live Dream Catcher reeglid

Rato segmendid ja väljamaksed

Mäng on lihtne – valid rato segmendid, millele panustada, ning võidad ja saad väljamakse, kui rato nool peatub ühel “sinu” segmendil. Dream Catcheri ratas on jagatud 54 võrdseks segmendiks. Pange tähele, et ainult 52 neist on “mängus”, kuna ülejäänud kaks on kordajad. Kõik rato segmendid on ühesuurused ning rato täpsus ja segmentide võrdsus on tagatud.

52 segmenti, millele saab panustada, on nummerdatud 1, 2, 5, 10, 20 ja 40. Need numbrid tähistavad segmentide väljamaksete väärtust. Näiteks kui panustate numbrile 2, on väljamakse 2:1. Kui panustate numbrile 5, on väljamakse 5:1 ja nii edasi ülejäänud numbritega. Mida rohkem sektoreid raha rato on tähistatud sama numbriga, seda väiksem on väljamakse koefitsient. Vastavalt sellele, mida harvem kordub teatud number veebilehel rato, seda suurem on väljamakse määr. Muide, kõik numbrid rattal on oma värvi: 1 on kollane, 2 on sinine, 5 on lilla, 10 on roheline, 20 on oranž ja 40 on punane.

Nii et mäng käib niimoodi:

  1. Te panustate 10 peale;
  2. 10 võidab;
  3. Saate väljamakse, mis on võrdne teie panuse ja 10 korrutisega.

See sistema tähendab, et ükski Dream Catcheri strateegia ei saa teile garanteerida maagilist jackpotit. Siiski suurendavad rattas olevad kordajad sinu võiduvõimalusi mitmekordselt.

Korrutajad

Dream Catcheril on kaks kordajat, 2x ja 7x, mis on märgitud vastaskülgedel rato. Oluline on teada, et kordajad toimivad nagu boonus lisakäigud ja mitmekordistavad järgmise võidu, st kui ratas peatub kordajal, jäävad vooru panused samaks ja “mängivad” järgmisel rato keerutusel. Sellisel juhul korrutatakse võidetud panus 2 või 7-ga. Näiteks panustate 10 ja keeratakse 7x kordaja, seejärel keeratakse “teie” number 10 – teie panus korrutatakse 10 (väljamakse) ja uuesti 7-ga (kordaja). Kui veeretatakse 2x kordaja, kahekordistatakse võitu.

Kui ratas peatub kaks või enam korda järjest korrutajate juures, jäävad panused samaks ja korrutajad liidetakse kokku. St. korrutatud võidud korrutatakse uuesti! Krupjeer jätkab rato keerutusi, kuni rato nool peatub numbrilõikudel 1-2-5-10-20 või 40. Näiteks rato peatub 2x kordaja peal ja järgmisel spinnil 7x kordaja peal, seejärel järgmisel spinnil 5. Seega on väljamakse mängijale, kes oli eelnevalt panustanud 5 peale, järgmine: 5 korda 1, korda 2, korda 7, kokku panus korda 70. Seega on väljamakse mängijale, kes oli eelnevalt panustanud 5 peale: 5 korda 1, korda 2, korda 7, kokku panus korda 70.

Nii et kujutage vaid ette, kui suured võivad olla võidud selles mängus.

Kas Dream Catcher’ile on olemas võidustrateegia?

Puudub konkreetne panustamisstrateegia, mis aitaks teil võita Dream Catcher’i. Selle põhjuseks on see, et mäng on lihtsalt liiga juhuslik. Jah, statistiliselt võidavad suurema tõenäosusega need numbrid, mis on kõige madalamad. See on aga ainult sellepärast, et neid on rohkem rato. Seega aitab alati, kui tead, et Dream Catcheri rato 52 segmenti on jaotatud järgmiselt:

  • Kollane 1x: 23 segmenti, mille väljamakse on 1:1,
  • Sinine 2x: 15 segmenti, mille väljamakse on 2:1,
  • Lilla 5x: 7 segmenti väljamaksega 5:1,
  • Roheline 10x: 4 segmenti väljamaksega 10:1,
  • Oranž 20x: 2 segmenti väljamaksega 20:1,
  • Punane 40x: 1 segment väljamaksega 40:1.

Nagu näete, on oranži või isegi rohelise segmendi väljamaksmise tõenäosus üsna väike. Ja mis puutub punasesse segmenti või kordajatesse, siis on tõenäosus veelgi väiksem.

Seega võtame kokku – panustamine numbrisegmendile, mis kordub rattal sagedamini, suurendab võidutõenäosust, kuid on väiksema väljamaksega. Panustamine numbrisegmendile, mis kordub rattal harvemini, suurendab võidetav summa, kuid suurendab ka riski, et nõel ei peatu sellel numbril. Seega, kui soovite lihtsalt mängu nautida ja lõbutseda, jääge panustama numbritele 1-2-5.

Hoolimata sellest, et Dream Catcher on suunatud slotisõpradele, ei ole mängul boonusvoorusid ega muid ahvatlevaid funktsioone, nagu näiteks Jackpot. Sellest hoolimata on mäng ise aga üsna lõbus ja sõltuvust tekitav, kui mitte hüpnootiline, ning see pakub hingetõmbeaega neile, kes tahavad lihtsalt nautida live-kasiino erilist kogemust.

Dream Catcher – online live-kasiino mängukeskkond

Inspireerituna klassikalistest Money Wheel mängudest, mida leiabtelliskivist kasiinodes, töötas Dream Catcheri tarnija Evolution Gaming välja selle mängu, et muuta online live-kasiino hasartmängukogemust. Siin näevad mängijad TCS John Huxley poolt loovalt kujundatud pöörlevat ratast, mis on paigutatud kaasaegsesse stuudiosse, mis on täidetud muusikalise taustaga, heliefektide ja Vegas stiilis tuledega, luues tõeliselt kaasahaarava kasiinokogemuse. Stuudio on varustatud mitme kaameraga, et jäädvustada live-kasiino tegevust ja tuua see mängijate ruumidesse. Just need strateegiliselt paigutatud kaamerad, mis ei filmi mitte ainult põhitegevust ja rato keerutusi, vaid jäädvustavad kõike ka erinevate nurkade ja vaatenurkade alt, võimaldavad meil edasi anda mängu põnevust ja hüpnootilist tunnet. Kaamerad jälgivad iga liikumist stuudios, kui mänguratas pöörleb. See on ehk kõige kaasahaaravam live-kasiinomäng, mis tänapäeval saadaval on.

Evolution Gaming oleme Dream Catcheri optimeerinud maksimaalseks funktsionaalsuseks kõikides seadmetes. Otseülekannet saab edastada HD-formaadis paljudes seadmetes, sealhulgas nutitelefonides, nii et saad mängu nautida igal pool ja igal ajal. Arvutiekraanide puhul saad valida Fullscreen HD või klassikalise režiimi vahel. “Fullscreen HD-režiim täidab teie ekraani stuudiost saadava videoülekandega. Õige seadme abil võib mäng näida fantastiliselt realistlik. “Classic Mode” kuvab videosignaali ekraani keskel, mille ümber on näha eelmised rato keerutuste tulemused ja vestlusaken.

Muide, Dream Catcher on kohandatud nii, et igas rato spinnis saab osaleda piiramatu arv mängijaid.

Kuna iga mänguvoor kestab vaid 45 sekundit, ei hakka mängijatel järgmise vooru või rato spinni ootamine igavlema.

Live Dream Catcherist piisab selleks vooruks. Oleks ka huvitav, kui jagaksid kommentaarides, kuidas sa leidsid Dream Catcher õnnemängu online kasiinos. Palju õnne!

KasiinoGuru.ee
KasiinoGuru.ee

Kasiino ja hasartmänguspetsialist