Live Roulette – reeglid ja nĂ€punĂ€ited 11 minutiga (Video)

Sisukord

Rulett mäng

Rulett on klassikaline ja üks populaarsemaid ja ikoonilisemaid kasiinomänge. Selle populaarsus on tingitud mitmest tegurist.

Üks neist on mängu lihtsus ja selgus– isegi algajad saavad põhireeglid väga kiiresti selgeks. Nagu igas kasiinomängus, võimaldab ka rulett mängijal teha panuseid ja võita. Ruleti eesmärk on ära arvata, millisele numbrile pöörlev kuul maandub.

Järgmine põhjus on see, et võidetud rahasumma võib olla tõesti suur ja kui sa valdad teatud strateegiat kõigi pakutavate strateegiate seas, on võiduvõimalused üsna suured.

Lisaks on saadaval palju erinevaid ruletiliike, nii et igat tüüpi mängijad leiavad kindlasti endale meelepärase mängu.

Virtuaalmaailmas saab ruletti mängida tavalises veebikeskkonnas, kus tegevus toimub tarkvara kaudu, või live-formaadis. Mõlemal juhul on mäng täpselt sama, kuid erinevus on atmosfera. Live-ruletis on mängijatel võimalus näha diilerit, suhelda temaga reaalajas ja näha kogu tegevust otseülekandes. See on suurepärane võimalus kogeda põnevust, võite ja interaktiivset suhtlemist, ilma et peaks kodust lahkuma. Mõned parimad online-kasiinod pakuvad 3D virtuaalset keskkonda, et muuta mängukogemus võimalikult eriliseks.

Rohkem infot ruleti ja reeglite kohta saate lugeda meie artiklist Roulette’i kohta. Ja live-ruleti kohta vaata ülaltoodud videot.

Live-rulett – Live-rulett

Online-kasiinode turg areneb pidevalt ja pakub uusi lahendusi. Kuni viimase ajani poleks sa arvanud, et sa võid nautida rulettmängu, ükskõik kus sa ka ei viibiks. Tänapäeval pakuvad paljud moodsad online-kasiinod live-rulettmänge. Nende mängimine võib panna sind tundma, nagu oleksid sa päris kasiinos. Kõik on sama, ainult et sa näed live-voogu selle seadme ekraanil, mida kasutad.

Internetis on see veelgi lihtsam. Saate ühe nupuvajutusega liikuda teise laua juurde või isegi teise kasiinosse. Tasub märkida, et live-ruletti on kolme erinevat tüüpi: Ameerika, Prantsuse ja Euroopa rulett.

Enamik ruletilaudu põhineb Euroopa ruletireeglitel (üks 0 ja maja serv 2,7%). Siiski tasub alati otsida Prantsuse ruletisaale, sest neis kehtib “La Partage” või “El Prison” reegel, mis võib langetada maja serva 1,3%-ni. Soovitame vältida Ameerika ruletisaale. Neis on ruletirattal kaks nulli (0 ja 00), mis vähendab teie võiduvõimalusi. Lisateavet live-ruleti kohta leiate meie artiklist Roulette online – parimad kasiinod ruleti mängimiseks.

Live-diileri rulett internetis

See on eriti uuenduslik lahendus ruleti mängimiseks internetis. Külastage enamiku online-kasiinode live-kasiinode sektsiooni ja näete, et teil on valida paljude rulettide vahel. Kõik need on live ja sa saad tegevust oma silmaga jälgida. Ja peaaegu kõik live-ruletimängud on ideaalselt optimeeritud ja töötavad ka mobiilseadmetes.

Kõige populaarsem live-ruletimängude pakkuja on hetkel Evolution Gaming. See pakub palju erinevaid rulettiruume, sealhulgas prantsuse või ameerika ruletti. Eriti väärt on järgmised uuenduslikud rulettitoad: Immersive Roulette ja Lightning Roulette. Viimane on kõige populaarsem live-diileriga rulettituba turul. Lightning Roulette annab mängijatele võimaluse võita väga suuri summasid, sest iga numbri väljamakse väärtus võib ulatuda kuni 500x iga spinni puhul.

Evolution Gaming see ei ole ainus tarnija, kes arendab live-diileriga rulettmänge. Kui soovite kogeda arvuti ekraanil tõelise kasiino vaimu, vestelda diileritega või teiste mängijatega ja võita raha, võite valida rulettruumide vahel ka Playtech või NetEnt. Mõlemad mängude pakkujad on äärmiselt usaldusväärsed ja neil on sellel turul palju kogemusi. Tasub märkida, et Netent ruletiruumide valik on veidi kitsam, mis teeb prantsuse ruleti valiku leidmise äärmiselt keeruliseks. Siiski on Playtech ruleti valik peaaegu võrdne Evolution Gaming. Nad pakuvad isegi väga sarnast versiooni Lightning Roulette – Live Quantum Roulette. Ka seda mängides on teil võimalus võita äärmiselt suuri summasid.

KasiinoGuru.ee
KasiinoGuru.ee

Kasiino ja hasartmÀnguspetsialist