21 burn Blackjack (21 Burn Blackjack online)

21 Burning blackjack on blackjack variatsioon, mida pakub Betsoft, ettevõte, mis pakub tarkvara online-kasiinodele. See erineb tavalisest blackjack reeglist selle poolest, et te võite “põletada” (ära visata) oma teise kaardi ja saada selle asemel uue tundmatu kaardi.

“Põletamiseks” peab mängija maksma “põletamise” panuse, mis on võrdne poolega esialgsest panusest. Samuti maksab blackjack 1:1.

Sisukord

Reeglid

  1. Mängitakse 6 kaardipakiga
  2. Kui diileril on pehme (ässaga) 17, tõmbab ta uuesti
  3. Diiler vaatab oma teist kaarti, et näha, kas ta on teinud blackjack käe. See juhtub enne, kui mängija alustab oma mängu. Nagu tavalise blackjack puhul, võib mängija teha “kindlustuse” panuse, kui diileri avatud kaart on äss
  4. Võidu korral blackjack on väljamakse 1:1
  5. Saab kahekordistada mis tahes kahekaardilise käega, sealhulgas pärast käe jagamist
  6. Saate oma käe jagada ainult üks kord
  7. Ei saa loobuda (ja saada tagasi pool algsest panusest)
  8. Pärast oma kahe esimese kaardi ja ühe diileri kaardi nägemist võib teha “põletuspanuse”. See panus maksab täpselt poole algsest panusest. Kui mängija teeb selle panuse, põletatakse tema teine kaart ja ta saab teise tundmatu kaardi
  9. Reeglite all on toodud tabel, kus on toodud põletuspanuste väljamaksed
  10. Kui jagatakse äss või 10 punkti väärtusega kaart, käsitletakse kätt kui “põletuspanust” blackjack
  11. Pärast algse käe jagamist kaheks ei ole põletuspanus lubatud

“Burn bet’i väljamaksete tabel”

Pik-Äss 7:1
Kõik teised ässad 2:1
Kõik muud kaardid Lüüa

21 Põletamine Blackjack strateegia

“Burn” panus on meile iseenesest väga negatiivne. Täpselt arvutatuna võime oodata 67,31% kaotust, kui arvestame ainult sellest panusest saadavaid võite. Arvestades, et see panus maksab teile poole algsest panusest, tähendab see, et te peaksite seda kasutama ainult siis, kui väärtus on 67,31% * 50% = 33,65%. Järgnev strateegia näitab, millal põletuspanuse väärtus on suurem kui 33,65%, millisel juhul peaksite seda panust kasutama.

  • “Põleta, kui sinu esimene kaart on 7 ja sinu teine kaart on 8 või 9 ning diileri kaart on 7
  • “Põle”, kui teie esimene kaart on 8, 9, 10 või äss vastavalt alljärgnevale tabelile
  • Ärge kasutage seda panust muudes olukordades

Mängustrateegia on sama, mis algses blackjack variatsioonis, ja see on näidatud allpool.

Selgitused

Hit – teise kaardi taotlemine

Stand – jääda olemasoleva käe juurde

Split – jagada oma kaardid kahte kätte

D – topelt, kui see on lubatud, vastasel juhul tõmmake lisakaart

DS – kahekordistab, kui see on lubatud, vastasel juhul jääb oma käe juurde

21 Burn Blackjack Online mäng

Nagu juba mainitud, on Betsoft ainus teenusepakkuja, kes seda mängu pakub. Betsoft mängudel on kena graafika ja suurepärane optimeerimine, nii et need toimivad hästi nii arvutis kui ka nutiseadmetes .

21 Burn Blackjack omab mitmeid kasulikke funktsioone. Esiteks võimalus mängida kuni kolme kätt kor raga. See annab mängijatele rohkem tegevust ja suuremaid võiduvõimalusi. Siiski soovitame vähemalt alguses, kuni mänguga harjumiseni, mängida ainult ühte kätt.

Teine mugav funktsioon on võimalus reguleerida mängu kiirust. Seades maksimaalse kiiruse, saate mängida rohkem kui 100 kätt tunnis.

Minimaalne panus 21 Burn Blackjack online on 1 € ja maksimaalne panus on 100 €. See tähendab, et neile, kellele meeldib mängida väikeste summade eest, ei ole see mäng ilmselt parim valik. Mängi alati vastutustundlikult ja ainult rahaga, mida võid endale lubada kaotada.

Mäng ise on kõrgelt hinnatud ja mängurite poolt armastatud oma lihtsuse, pilkupüüdva graafika ja lisavõimaluse “põletamine” tõttu. Kahjuks ei leia Burn 21 Blackjack Leedu kasiinodest, seega on parem valida selle proovimiseks suured välismaised online-kasiinod.

Järeldused

Mängides piiramatu arvu tekkidega, oleks maja eelis 0,64%. Üleminek piiramatu arvu tekkide asemel kuue teki peale vähendab maja serva umbes 0,1% võrra, seega on maja serv selles mängus 0,54%. See tähendab, et iga 100 euro suuruse panuse eest peaksite eeldatavasti kaotama 54ct.

KasiinoGuru.ee
KasiinoGuru.ee

Kasiino ja hasartmänguspetsialist