Kariibi mere 21 (Kariibi mere 21)

Kariibi mere 21 on Realtime Gaming online-kasiinode poolt pakutav Blackjack variatsioon. See mängu alaliik võimaldab teil jagada ükskõik millise kahest esimesest kaardist ning tõmmata kaardi ja kahekordistada pärast esimest kahekordistamist. Loomulikult ei ole miski kunagi tasuta ja mängijad maksavad selle eest, et kaotavad kõik lipsud. On ka mõned muud ebatavalised reeglid, seega loe enne mängimist hoolikalt läbi alljärgnevad reeglid. Mängides allpool toodud strateegia järgi, on sellel mängul üks väiksemaid kodueeliseid kõigist Blackjack variatsioonidest, millega ma olen kokku puutunud.

Kariibi mere reeglid 21:

  1. 255 tekki kasutatakse
  2. Kõik kaardid on väärtustatud nagu tavaliselt Blackjack, välja arvatud ässad, mille väärtus on alati 1.
  3. Mäng algab pärast seda, kui mängija on teinud oma esialgse panuse.
  4. Mängijad saavad alguses kaks avatud kaarti ja diiler saab 1 avatud kaardi. Diiler ei pane endale salajast kaarti.
  5. Mängijad võivad tõmmata, kahekordistada, loobuda ja mitte tõmmata (seisma jääda). Kaartide tõmbamine ja mitte tõmbamine on samad, mis tavalises Blackjack.
  6. Mängijad võivad igal ajal kahekordistada, sealhulgas kahekordistada pärast kahekordistamist või pärast jagamist.
  7. Jagamine mis tahes kahe kaardiga on lubatud. Ässade puhul ei ole piiranguid, nagu teistes Blackjack variatsioonides tavaliselt. Pärast jagamist jagatakse iga kaardile kohe teine kaart.
  8. Mängijad võivad igal ajal loobuda. Loobumise korral kaotatakse pool sel ajal tehtud panusest. Pärast käe jagamist toimub loobumine iga käega eraldi.
  9. Äss ja kaks 10-punktilist kaarti nimetatakse “Kariibi mere 21” ja neid hinnatakse kõrgemalt kui kõiki teisi 21 punktikombinatsioone.
  10. Kasiino võidab kõik võrdsed kaardid.
  11. Kui mängija võidab, on väljamakse kõigil juhtudel 1:1, välja arvatud Kariibi mere 21, mille puhul on väljamakse 3:2, kuid ainult esialgse käe puhul.
  12. Kui diileri esimene kaart on äss, saavad mängijad osta “kindlustuse”, mis maksab välja, kui diiler kogub “Kariibi 21”. Kindlustust saab osta igal ajal ja mis tahes summas, kui see on väiksem kui pool teie algsest panusest. “Kindlustus” maksab 9:1, kui diileri teine ja kolmas kaart on väärt 10 punkti. “Kindlustus” makstakse mängu lõpus.

Kariibi mere strateegia 21:

Esimene tabel näitab, kuidas mängida esimesed kaks kaarti. Mängijate algkäed on loetletud vasakul ja diileri käed üleval.

Teine tabel näitab, kuidas mängida, kui kolmas kaart tõmmatakse.

Selgitused

Hit (H) – teise kaardi küsimine

Stand (S) – jääda olemasoleva käe juurde

Split (P) – jagada oma kaardid kaheks käeks

Double (D) – kahekordistada

Järeldused

Maja eelis ülaltoodud strateegiat kasutades on 0,19%. Maja eelis “kindlustuse” puhul on 5,38%.

Karib21 Meedias

2003. aasta lõpus õnnestus ühel mängijal võita 1,3 miljonit jüaani dollarit mängides Kariibi 21, Hamptonsis asuvas kasiinos. Kas tal oli õnne, kas ta pettis või oli tarkvara vigane? MSNBC on koostanud artikli selle kohta, mis võib olla kõigi aegade suurim võit kasiinolauas virtuaalses ruumis. Kui soovite seda artiklit lugeda, siis külastage allolevat linki:

KasiinoGuru.ee
KasiinoGuru.ee

Kasiino ja hasartmänguspetsialist