3 Card Brag – Reeglid ja kus mängida Three Card Brag Online?

3 Card Brag (inglise keeles braggart) on populaarne Briti õnnemäng, mis sobib ideaalselt lõõgastavaks ja lihtsaks mänguks, ilma et peaks liiga palju reeglite või strateegia pärast muretsema.

See on üsna populaarne kasiinomäng, mida mängitakse nii live- kui ka online-kasiinodes üle maailma. See on praktiliselt sama mäng nagu 3 card poker, ainus erinevus on mõned väljamaksete nüansid, mis minu arvates on mängijale veelgi soodsamad.

Sisukord

Kuidas mäng toimib

Kui oled valinud enda jaoks parima online kasiino ja sisenenud mänguruumi, on esimene asi, mida sa teed, kohustuslik ante panus. Ilma selleta mäng lihtsalt ei alga. Pärast ante panust ja soovi korral ka täiendavat paari boonuspanust (mida selgitatakse täpsemalt allpool) paljastatakse sinu kolm kaarti ja diileri kolm kaarti ei näidata.

Nüüd on teil valida, kas teha panus (panus) või mitte. Panuse summa on sama, mis ante panus. See, kas panustada või mitte, sõltub kolmest olemasolevast kaardist. Kui arvate, et võite diileri kolme kaardi vastu võita, tehke oma panus, kui aga need on nii madalad, et kahtlete oma võidus, võite mitte edasi mängida. Sellisel juhul kaotate oma pime ante.

Kui otsustate panustada ja jätkata mängimist, keeratakse diileri kaardid üles. Te võidate, kui teie kaartide väärtus on suurem kui diileri oma. Samas ei pruugi diiler olla mängus. See juhtub, kui tema kaardid on alla kuninganna või paremad. Näiteks kui diileri kaardid on Jack, rist 9 ja 2 kahte, ei ole diiler mängus. Teie panus tagastatakse teile ja ante makstakse 1:1.

Kui diileri käsi on kuninganna või parem, on ta alati mängus. Kui diiler lööb kohalolevat diilerit, makstakse nii ante kui ka panus 1:1.

Ante-boonus

Kui panustate ante panust, saate automaatselt osa Ante Bonus mängust. Kui teie taskukaardid on kolm järjestikku ja sama värvi (kolm südi, pigi, risti või ruudu järjest), makstakse teile ante panus 4:1 (nagu pokkeris, värv ja rida) ja 5:1, kui teil on käes kuningapaar(Pair royal).

Kuninglik paar on defineeritud kui kolm parti ja parim võimalik prial on kolm parti. Sellele järgnevad kolm ässa, kolm kuningat jne, kusjuures kolmekaardilise mängu sümboliks on ainult kolmik. Nende auhindade saamiseks peab diiler mängima, kui diiler ei täida osalemise miinimumtingimusi (ei ole kuningannat või paremat), on võimalus suurele auhinnale kadunud.

Paaride boonus

Paaride boonus on täiendav, kõrvaline panus, mida saab teha koos eelpanusega või ilma selleta. See panus maksab välja, kui saad paari või parema. Väljamakse põhineb teie käes olevatel kolmel kaardil, olenemata sellest, kas diiler mängib või mitte.

Paar maksab 1:1, värv maksab 4:1, sirge maksab 6:1, jooksva värvi (värv ja sirge) puhul võite oodata 30:1 ja bukki puhul isegi 40:1, nii et 3 samasugust oleks tõesti tore.

3 Card Brag strateegia

Kuigi see on lõõgastav mäng, tahad ka siin võita. Lõppude lõpuks, sellepärast me ju kasiinosse läheme, eks? Kuigi 3 card brag ja strateegia vaevalt, et välistavad üksteist, püüame sind paari faktiga tõenäosuste kohta õigele teele suunata.

Tõenäosus, et mängus ilmub Prial kolmekesi, on väga väike. 52 kaardist on vaid 4 kolmikut ja kombinatsioone võib olla koguni 22100, seega on tõenäosus vaid 4 22100-st ehk 1 5525-st (kõigest 0,00018%). Samal ajal võib jooksev värv (värv + rida) olla palju sagedamini, kusjuures sellise kombinatsiooni nägemise tõenäosus on kuni 12 korda suurem. Huvitav on see, et mis tahes muu Prial, st mis tahes 3 sama rea kaarti, võib esineda sagedamini kui jooksev värv (52 korral 22100-st), seega on vähemalt vaevu suurem võimalus sellist kombinatsiooni näha. Sellegipoolest maksab prial rohkem kui jooksev värv.

See on väga ebatavaline kasiinoreegel, mida tõenäoliselt ei leidu üheski teises mängus. Kõik teised tõenäosused on palju tavalisemad, kuid need kehtivad nii teile kui ka diilerile, nii et kui teil on kõrge kaart, mis on madalam kui kuninganna, on teil väga väike võimalus võita. Sellegipoolest soovitavad mõned mängufännid, et peaksite alati mängima, sest ka diiler ei suuda sageli miinimumstandardit ületada ning isegi kui tal on kõrge bukki ja teil üheksas, saate oma panuse tagasi, mitte ei kaota seda, nagu juhtuks, kui te veeretaksite.

Ärge ärge ärrituge liiga palju, kui mängite aadressil 3 card brag, ja hoidke silm peal oma pangakontol. See on sõltuvust tekitav, lihtne ja kerge mäng, mis ei nõua suuri teadmisi, ja te võite ühel päeval olla väga õnnelik ja järgmisel päeval üldse mitte, seega olge tähelepanelik, õppige õigeaegselt peatuma, nautige oma võite või ärge ärrituge liiga palju, kui kaotate.

Kolm kaarti brag online kasiino

See mäng on saadaval mitmes online-kasiinos. Lisaks traditsioonilisele 3 Card Brag versioonile saavad mängijad proovida mängu ka koos live-diileriga.

3 Card brag ainus live-diileriga mäng, mida seni pakutakse, on Playtech(mille leiab aadressidelt PartyCasino ja Betfair). Mängu RTP on 98,00% Ante panuse puhul, 97,86% Pair Plus panuse puhul, 91,44% Poker Plus panuse puhul ja lõpuks 96,18% Blind panuse puhul. Minimaalne panus on 0,50 eurot ja maksimaalne panus on 200 eurot. Kaardid segatakse pärast iga mänguvooru uuesti.

Olenemata sellest, kas mängid traditsioonilist versiooni 3 Card Brag lauamängude rubriigis või live-kasiino versiooni, on sinu eesmärk võita kasiinot (diilerit). Diileri kolm kaarti on esialgu avatud ja need paljastatakse alles siis, kui olete teinud oma otsuse (Mängi või loobu). Tasub meeles pidada, et kui diileril ei ole vähemalt kuninganna kõrget, siis tema käsi ei kvalifitseeru ja sa võid oma panuse tagasi saada, kui sul ei ole head kätt.

Kui te ei leia oma kasiinost 3 Card Brag mängu, siis võite proovida 3 Card Poker. Nagu me juba mainisime, on need mängud väga sarnased, kuid käte hindamine ja väljamaksed on erinevad, seega pöörake kindlasti tähelepanu reeglitele. 3 Card Poker on leitav enamikus kasiinodes ja Evolution Gaming stuudio pakub ka Three Card Poker versiooni “live” diileriga. Selle RTP on 96,63% Ante panuste puhul.

KasiinoGuru.ee
KasiinoGuru.ee

Kasiino ja hasartmänguspetsialist