3 Card Poker

Sisukord

3 Card Poker reeglid ja mängitavus

3 Card Poker reeglid ja mängupilt on üsna lihtsad. Diiler jagab mängija(te)le ja endale kolm kaarti. Diileri kaardid on alati näoga ülespoole, mängija kaardid on alati näoga allapoole– sõltuvalt kasiinomajade reeglitest ja traditsioonidest jagavad online-kasiinod või mitme mängija lauad tavaliselt mängija kaardid näoga ülespoole. Mängijad peavad tegema oma esialgse panuse (ante) enne kaartide jagamist. Kui kaardid on jagatud, on mängijatel võimalus valida, kas teha lisapanus (call, mõnes kasiinos mängimine) võiloobuda.

Atlikus papildomą statymą (call) savo kortas atverčia dalintojas. Jo kortos žaidime dalyvauja tik tuo atveju, jei tarp jų yra dama arba kas nors geriau (karalius, pora, spalva ir t. t.). Kitu atveju žaidėjui privalomas statymas išmokamas 1:1 santykiu, o papildomas statymas grąžinamas.
Tuo atveju jei krupjė kortos atitinka minimalius reikalavimus (dama ar geriau) lyginamos jo ir žaidėjo kortos. Laimi aukštesnė korta arba geresnė kombinacija. Žaidėjui laimėjus jo abu statymai išmokami 1:1 santykiu, o tuo atveju jei turima aukštesnė kombinacija laimėjimai būna dar didesni:
Eilė išmokama 1:1;
Trys kortos vienodos lemia 4:1 išmokėjimą;
Eilė spalva – 5:1.

Papildomi statymai / šoniniai statymai

Papildomai statymai / šoniniai statymai dažniausiai būna dviejų tipų: 6 kortų bonusas ir pora plius. Papildomi statymai atliekami kartu su pradiniu (ante) prieš dalijant kortas ir išmokami atskirai nuo standartinių statymų. Tai puikus būdas dar labiau padidinti savo laimėjimų sumas, tačiau kartu tai ir daug didesnė rizika.

Pora plius (Pair plus)
Pora plius šoniniuose statymuose žaidžia su Jūsų kortomis, krupjė kortos neįtraukiamos. Išmokėjimai yra tokie:Pora = 1:1Spalva = 4:1Eilė = 5:1Trys vienodi = 30:1Spalva eilė = 40:1Mini karališka spalva = 100:1 (tūzas, karalius ir dama)

6 kortų bonusas
6 kortų bonus žaidime dalyvauja ir Jūsų, ir krupjė kortos kartu, todėl tai ir yra vadinama šešių kortų žaidimu. Išmokėjimai yra tokie:Trys vienodi = 7:1Eilė = 10:1Spalva = 15:1Pilna troba = 20:1Keturi vienodi = 100:1Eilė spalva = 200:1Karališka spalva = 1000:1
Laimėjimai iš tiesų įspūdingi, tad kartais verta pamąstyti ir apie papildomus statymus, o ne tik tradicinius žaidimo ėjimus. Ypač jei esate rizikos mėgėjai.

Kolme kaardi pokkeri strateegia

3 card poker (Kolme kaardiga) strateegiaid ei ole palju, sest sul ei ole palju valikuvõimalusi – kas mängid või ei mängi. Kõige tavalisem soovitus on mängida vähemalt kuningannaga, teistel on limiitiks kuninganna, kuused ja neljad. Need kaardid on viimane käsi, mida loobuda, kui sul on midagi paremat, tasub riskida ja mängida.

3 Card poker online-variandid

Väärib märkimist, et sellest mängust on palju variante, eriti populaarne on Prime Three Card Poker Ühendkuningriigi versioon. “Prime” mäng võimaldab panustada mängija kaartide värvile enne kaartide jagamist. Näiteks kui mängija kõik kolm kaarti on punased, on väljamakse 4:1. Ülejäänud reeglid jäävad muutumatuks, pakutavate väljamaksete suhtarvud võivad vaid veidi erineda. See on suhteliselt haruldane mäng online-kasiinodes.

3 card poker online

3 card poker see mäng on suurepärane vaba aja veetmise vorm ja võimalus oma kapitali suurendamiseks, kuid tasub meeles pidada, et tegemist on üsna primitiivse, õnnepõhise mänguga, nii et kui soovid tõsisemalt hasartmänge mängida, tuleks otsida mõni teine mäng ja hoida seda mängu ajaviiteks, kui sa ei taha asju üle mõelda – selge strateegia, vähe võimalusi ja hea võimalus võita üsna palju raha on suurepärane valik vaba aja veetmiseks.
Naudi 3 card poker nii päris- kui ka parimates online-kasiinodes. Reeglid on samad, nii et arusaamatusi ei tohiks tekkida. Soovitame alustuseks tutvuda mänguga online kasiinos madalate panustega või tasuta mängude laudades, enne kui soovid proovida mängida live-mängu, kui soovid. Enamiku mängijate jaoks on online-hasartmängud atraktiivsemad ja põnevamad kui füüsilises mängumajas.

KasiinoGuru.ee
KasiinoGuru.ee

Kasiino ja hasartmänguspetsialist