Great Rhino Megaways mänguautomaat – Ülevaade ja demo

Pragmatic Play tarnija avaldas 2020. aasta augustis metsiku Aafrika-teemalise mängu, mille peaosas on lahe ninasarvik. Otsid uut online-kasiinot? Soovitame teil tutvuda parimate online-kasiinode 2024 rubriigiga.

Mäng on eriline tänu boonusfunktsioonile, mille puhul saab valida nelja võimaliku tulemuse vahel . Selles ülevaates selgitame, kuidas tasuta spinnide voor toimib ja miks tasub seda proovida.

Peamised küsimused Great Rhino Megaways

❓ Kas ma saan osta tasuta petuskeeme Great Rhino Megaways?

✔️ Jah, see funktsioon on saadaval ja maksab 100x teie panus.

❓ Milline on selle mänguautomaadi RTP?

Selle mängu tootlus on 96,58% . Lisateavet teenindusaegade kohta leiad artiklist Slots Online.

❓ Milline on Great Rhino Megaways varieeruvus?

Sellel mängul on keskmine/kõrge volatiilsus, mis tähendab, et tavaliselt võidad vähem, kuid suuremaid summasid.

❓ Kui suur on maksimaalne võimalik võit selles mängus?

Great Rhino Megaways kasumipotentsiaal on kuni 20 000x.

❓ Kus ma saan proovida Great Rhino Megaways?

Seda mänguautomaati võib leida enamikus kasiinodes, mis pakuvad Pragmatic Play mänge.


Sisukord

Great Rhino Megaways – mis teeb selle lõbusaks?

Alustuseks on mängus tasuta spinnide voor, mis käivitub ekraanile ilmuvate “Scatter” sümbolite abil. 4 “Scatter” sümbolit annavad sulle võimaluse valida, mitu tasuta spinni sa soovid ja milline on nende kordaja. Kas sulle meeldivad Megaways mängud? Soovitame proovida The Dog House Megaways.

Valikud hõlmavad 15 spinni 1x kordajaga, 10 spinni 5x kordajaga või 5 spinni 10x kordajaga. Saate valida ka “salapärase” spinnide vooru. Selle vooru ajal määrab mäng juhuslikult, mitu spinni sa saad ja milline on kordaja.

Põhimängus võib ilmuda rohkem “Scatter” tegelasi. Sellisel juhul on kõigil kolmel valikul rohkem spinne, kuid kordajad jäävad samaks kui nelja “Scatter” sümboli kogumisel.

See slot pakub ka võimalust käivitada lisatasu eest Double Chance funktsioon, mis suurendab sinu võimalusi tasuta spinnide vooru võitmiseks 50% võrra.

Kuidas see mäng töötab?

Great Rhino – tegemist on 20 võiduliiniga mänguga. Mänguruudustik ise koosneb 6 rullikust ja 8 reast. Kõik võidud makstakse välja vasakult paremale. Selle mänguautomaadi teoreetiline tootlus (RTP) on koguni 96,58%.

Tasub märkida, et teil on eriline võimalus osta mängus boonust . Kui sul ei õnnestu maandada 4 või rohkem “Scatter” sümbolit, saad osta 100-kordse panuse eest tasuta spinnide vooru. Great Rhino on kõrge/keskmise volatiilsusega mäng, seega võidad võib-olla harvemini, kuid sinu võidud on suuremad.

Sümbolid

Mängus on kümme erinevat kettaid. Kõige väärtuslikum on tiigri sümbol. Kõige vähem väärtuslikum on kümme. Samuti leiad ninasarviku sümboli, mis toimib “Wild”.

Otsus

Pragmatic Play tarnija on taganud, et mängijad saavad nautida kvaliteetset mängu “Megaways“. Võimalus osta boonust, 10 värvilist sümbolit ja non-stop tegevus – visa on see, mida selles mängus leiate, samas kui wild-sümbolid panevad teid tundma, nagu oleksite ise Aafrikasse reisinud.

Juhime tähelepanu, et välismaistes kasiinodes ei saa seda slotit tihtipeale Leedu piirangute tõttu proovida, seega soovitame sel juhul reisida Leedu kasiinodesse ja kui otsustad seda mängu mängida – pea meeles, et tee seda vastutustundlikult!

KasiinoGuru.ee
KasiinoGuru.ee

Kasiino ja hasartmänguspetsialist