Jolly Joker tasuta mäng ja ülevaade

Enamikku kasiinoslotidest saab mängida alates vanusest 21. Round Circle on veendunud, et ka 18-aastased ja vanemad inimesed saavad kasiinomänge proovida. Jolly Joker on üks neist mängudest. Otsid uut kasiinofirmat? Soovitame vaadata TOP kasiinod online 2024 rubriiki.


TOP küsimused Jolly Joker'i kohta

Kui vana saab mängida Jolly Joker'i ❓

Seda mänguautomaati saab mängida alates 18. eluaastast.

Jolly Joker Slots - saab mängida ainult online ❓

Seda mänguautomaati võib leida nii online kui ka maismaa kasiinodes.

Jolly Joker demo tasuta mängida - saate proovida tasuta ❓

✔️ Jah, see mäng on saadaval nii demo (Jolly Joker on tasuta) kui ka pärisraha versioonina.

Milline on Jolly Joker mänguautomaadi maksimaalne võit ❓

Maksimaalne võit on 200x.

Rohkem kui 5 aastat tagasi ilmunud klassikaline kahe ekraaniga mäng on endiselt üks populaarsemaid.

Selles ülevaates selgitame välja, kuidas mängu tegevus jaguneb kahele ekraanile, milliseid sümboleid leiad ja miks tasub seda proovida.

Sisukord

Jolly Joker online tasuta – mis teeb selle huvitavaks?

Selle mänguautomaadi teeb eriliseks see, et sa ei mängi mitte ainult põhiekraanil, vaid kui sa saad õige kombinatsiooni, viiakse sind mängu järgmisele tasandile, et mängida laiendust. Niisiis on vaja, et suvalisele mängurajale ilmuks kolm identset sümbolit või ühel rullikul Joker-sümbol. Rohkem infot mänguautomaatide kohta leiad online kasiinomängude kategooriast.

Funktsiooni mängitakse ülemisel ekraanil, mis koosneb 5 reast ja 3 rullikust. Funktsioon lõpeb, kui veerus ‘Super Bank’ ei ole enam krediiti. Samuti naaseb mäng tagasi põhiekraanile, kui saavutate maksimaalse loenduri 2000 krediiti veerus ‘Super Bank’.

Jolly Joker demo tasuta mäng – kuidas mäng toimib?

Nagu me juba mainisime, koosneb mäng kahest ekraanist – alumisest ja ülemisest ekraanist. Alumisel ekraanil saad mängida kahe erineva panusega – 1 või 10 krediiti. Kui valid 1 krediidi panuse, mängid ühes, keskmises reas. Kui soovite mängida kõigis viies reas, peate tegema 10-krediidilise panuse. Üks krediit on väärt 0,05 eurot.

Nii põhimängus kui ka funktsioonis on maksimaalne võimalik võit 200-kordne valitud panus. Kui panustad 1 krediiti, kogunevad võidud “krediitide” veerus, kui aga 10 krediiti suurune panus läheb “superpanga” veerusse. Kui klõpsate nupule “Välja võtmine”, kantakse võidud “krediitide” veergu.

Oluline on mainida ka selle mängu teoreetilist tootlust (RTP), mis on 96,8%.

Sümbolid

Selles slotimängus kohtab 9 erinevat sümbolit. Kõige väärtuslikumad neist on 777, kellad, “Jackpot” ja Joker-sümbol. Võite oodata suurt võitu, kui saate nende sümbolite võidukombinatsiooni.

Kõige vähem väärtuslikud sümbolid selles slotis on kirsi, sidruni ja apelsini sümbolid, mis on kõik võrdse väärtusega ja ilmuvad mängus loomulikult kõige sagedamini.

Jolly Joker Casino – otsus

Rohkem kui 5 aastat tagasi loodud mäng Jolly Joker suudab oma populaarsust säilitada tän aseni. Seda võib leida nii enamikus Leedu maismaa kasiinodes kui ka online-kasiinodes ning seda võib mängida alates 18. eluaastast.

Round Circle tarnija on selle N18 mängu loomiseks palju vaeva näinud – kaks erinevat mänguruutu ja kõrge RTP teisel tasandil kõlab tõesti intrigeerivalt. Kui otsustad seda proovida – pea meeles, et mängid alati vastutustundlikult!

KasiinoGuru.ee
KasiinoGuru.ee

Kasiino ja hasartmänguspetsialist