Wild West Gold mänguautomaadi läbivaatamine (Pragmatic Play)

Wild West Gold – see on väga tuntud mänguautomaat Pragmatic Play tarnijalt. See Wild West-teemaline mäng ilmus 2020. aasta alguses ja on äratanud mängurite seas palju tähelepanu. Kui otsite online-kasiinot, soovitame teil tutvuda Parima kasiino online 2024 rubriigiga.

Sellel on kõik, mida vajad kvaliteetse ja põneva mänguautomaadi jaoks – kaasahaarav teema, lihtne ja arusaadav toimimine, väga suur võidu potentsiaal, põnevate tasuta keerutuste voor ja võimalus lihtsalt osta tasuta keerutusi.

Sisukord

Wild West Gold – milles seisneb lõbu?

See mäng on kindlasti väga lõbus ja sõltuvust tekitav. Selle peamine põhjus on Wild sümbolid koos juhuslike kordajatega . Lisateavet slottide kohta leiad artiklist Slots Online.

Need võivad ilmuda ka põhimängus, kuid tõeline lõbu saabub tasuta keerutuste voorus. Selles voorus pead sa saama rullikutele võimalikult palju Wild sümboleid.

TOP-küsimused Wild West Gold

❓ Mis on RTP aadressil Wild West Gold?

Selle mängu RTP on 96,51%.

❓ Milline on Wild West Gold varieeruvus?

Sellel slotil on kõrge volatiilsus, mis tähendab, et tavaliselt võidad vähem, kuid suuremaid summasid.

❓ Milline tarnija töötas selle mängu välja?

Wild West Gold on hästi tuntud Pragmatic Play stuudio.

❓ Milline on selle mänguautomaadi võidupotentsiaal?

10000x on maksimaalne võidupotentsiaal Wild West Gold.

❓ Millal ilmus Wild West Gold?

Mäng ilmus 26. märtsil 2020.

❓ Millises kasiinos saan proovida Wild West Gold?

Seda mängu võib leida enamikus kasiinodes, kuid välismaised kasiinod Pragmatic Play ei paku seda mängu tavaliselt leedulastele.

Kui Wild sümbol ilmub, saab see juhusliku kordaja 2x kuni 5x ja jääb ka tasuta spinnide (Sticky Wilds) ajaks rullikutele.

Wild West Gold Tasuta keerutused

Nagu enamiku mänguautomaatide puhul, on ka siin kõige põnevam osa tasuta spinnide voor. Sinna pääsemiseks tuleb koguda 3 Scatters sümbolit rullikutele 1, 3 ja 5. Samuti saad tasuta spinnide vooru osta ja see maksab 100x sinu panus.

Tasuta spinnide vooru alguses saate 8 spinni, mille jooksul võivad rullikutele ilmuda Wilds sümbolid koos juhusliku kordajaga aastate kaupa ja jääda sinna kogu spinnide ajaks. Tasub tähele panna, et kui tasuta spinnide ajal maandub vähemalt kaks kuldtähega sümbolit, saad 4 lisaspinni, kui aga maandub kolm tähega sümbolit, saad 8 lisaspinni.

Lisakäikude võitmine ja piisava arvu Wild sümbolite kogumine võib viia tõeliselt suurte auhindadeni. Mängus on potentsiaali kuni 10000x.

Kuidas see mäng töötab?

Wild West Gold tegemist on üsna kõrge volatiilsusega mänguautomaadiga, mille RTP on 96,51%. See tähendab, et võidad tavaliselt harvemini, kuid suuremaid summasid. Seepärast pea meeles, et selles mängus peaks sul olema kas suurem saldo või vali väiksem panus, muidu võid väga kiiresti kaotada.

Selles slotis on 5 rullikut ja 40 võiduliini. See töötab väga lihtsalt – võidu saamiseks peab vasakult paremale järjestikku ilmuma vähemalt kolm ühesugust sümbolit.

Nagu me juba mainisime, on selle mängu ainulaadseks omaduseks Wild sümbolid, millel on juhuslikud kordajad. Need sümbolid võivad asendada mis tahes sümbolit, mis võidu saamiseks puudub.

Sümbolid

Selles mängus on kokku 13 erineva väärtusega sümbolit. Kõige väärtuslikum sümbol on rohelisel taustal olev šerif, millele järgnevad rohelisel taustal olev pearahakütt, helesinisel taustal olev tüdruk ja lillal taustal olev tüdruk.

Selles slotis on madalama väärtusega sümbolid: 10; J; Q; K; A; nööbid ja rahakoti sümbolid. Lisaks leiad Wild West Gold ka Wild sümboli, mis võib asendada mis tahes puuduvat sümbolit, ja Scatter sümboli, mis on vajalik tasuta spinnide vooru pääsemiseks.

Otsus

Wild West Gold Pragmatic Play on tõeline õnnestumine. Mäng on kergesti mõistetav, hästi kujundatud, pakub väga suurt võidu potentsiaali ja sellel on ainulaadne funktsioon – Wild sümbolid juhusliku kordajaga.

Tänu kõigele sellele on see mäng alates selle ilmumisest jäänud üheks kõige populaarsemaks valikuks erinevates online-kasiinodes. Seega, kui soovid sukelduda metsikusse läände ja omada võimalust võita tohutuid auhindu, võiks Wild West Gold olla ideaalne valik.

Pea vaid meeles, et kui mängid, siis tee seda vastutustundlikult ja ainult rahaga, mida võid endale lubada kaotada.

KasiinoGuru.ee
KasiinoGuru.ee

Kasiino ja hasartmänguspetsialist