The Dog House Megaways (Pragmatic Play) Ülevaade

Enamik kasiinoentusiaste on tõenäoliselt vähemalt korra mänginud või vähemalt näinud The Dog House mänguautomaati. See on üks populaarsemaid tiitleid pakkujalt Pragmatic Play ja kuna see on olnud nii suur edu, ilmus 2020ndate keskel mängu teine versioon The Dog House Megaways, millest räägime lähemalt selles ülevaates. Lisateavet slottide kohta leiad artiklist Slots Online.

The Dog House Megaways jätkab oma eelkäija teemat ja sisaldab tuttavaid kutsikaid, kuid veelgi sõltuvust tekitavamaks teeb selle see , kuidasMegaways töötab 117 649 võiduliiniga.

Kui otsustad seda mängu proovida – mängi vastutustundlikult!

Sisukord

The Dog House Megaways – mis teeb selle huvitavaks?

Nagu me juba mainisime, on klassikaline The Dog House mänguautomaat olnud väga edukas. Mängijaid võlusid põnev tasuta keerutuste voor koos “sticky wilds sümbolitega, suur võidu potentsiaal, kutsikateema ja kergesti arusaadav mängupilt.

Visa see kehtib ka uues The Dog House Megaways mängus, kuid lisatud on mõned uued funktsioonid – Megaways, täiustatud tasuta keerutuste voor ja võimalus osta tasuta keerutusi .

Need funktsioonid lisavad mängule tõesti värskust ja peaksid The Dog House sarja veelgi populaarsemaks muutma.

Tasuta keerutuste voor

Loomulikult on The Dog House Megaways mängul tasuta spinnide voor. Sellesse saab siseneda kahel viisil: kogudes kolm või enam koeratasside boonussümbolit või lihtsalt ostes tasuta spinnid. Viimane funktsioon maksab 100x sinu panus.

Tasuta spinnide saamisel on kaks erinevat võimalust, mille vahel valida :

  • Sticky Wilds – see valik muudab kõik tasuta spinnide voorus maanduvad Wild sümbolid “kleepuvaks” ja jäävad tasuta spinnide ajaks rullikutele;
  • Raining Wilds – Nende tasuta spinnide puhul võivad iga spinni ajal rullikutele juhuslikult sattuda Wild sümbolid koos kordajatega.

Tasub märkida, et Sticky Wilds ja Raining Wilds pakuvad erinevat arvu spinne:

  • 7 Sticky Wilds tasuta spinni või 15 Raining Wilds tasuta spinni, kui 3 Dog Pawns boonussümbolit maanduvad;
  • 4 Dog Pawns boonussümbolit maandub ja saate valida 12 Sticky Wilds spinni või 18 Raining Wilds spinni vahel;
  • 5 koeratalla boonussümbolide maandumine annab 15 Sticky Wilds tasuta spinni või 25 Raining Wilds tasuta spinni;
  • 6 Dog Pawns Bonus sümbolit maandub ja saate valida 20 Sticky Wilds spinni või 30 Raining Wilds spinni vahel;

Kui maandub 3 Scatters sümbolit, soovitame valida Raining Wilds spinnid, kui aga maandub 4 või rohkem sümbolit, siis saate valida Sticky Wilds spinnid. Viimased spinnid pakuvad ka suuremat võidu potentsiaali, mis on kuni 12 305x.

Sümbolid

Selles slotis on koguni 13 erinevat sümbolit. Kõige väärtuslikum sümbol on rottveileri sinine kutsikas, millele järgneb armas roosa kutsikas, samas kui kõige vähem väärtuslikum sümbol on 10.

The Dog House Megaways samuti kohtad sümbolitWild, millel võib olla 2x või 3x kordaja ja mis võib asendada mis tahes sümbolit. Wild sümbolid on suure võidu saamiseks hädavajalikud.

Ja viimane sümbol, millega selles mängus kokku puutute, on Scatters sümbol kutsika käpaga. Kui kogud kolm või rohkem Scatters sümbolit, pääsed tasuta spinnide vooru.

Verdict

The Dog House Megaways see slot on edukalt järginud oma eelkäija jälgi ja lisanud mitmeid uusi funktsioone, mis muudavad mängu veelgi mitmekesisemaks.

Suur võidu potentsiaal, kutsikateema, Megaways tööpõhimõte,kaks erinevat tasuta spinnide vooru, võimalus osta tasuta spinne ja kõrge volatiilsus – visa on see, mida leiad sellest mänguautomaadist.

Mängi alati vastutustundlikult ja ainult rahaga, mida võid endale lubada kaotada!

KasiinoGuru.ee
KasiinoGuru.ee

Kasiino ja hasartmänguspetsialist