Live kasiinod online

Igaüks, kes mängib online-kasiinos, on tõenäoliselt juba märganud live-kasiino võimalust. See on võimalus tunda tõelise kasiino vaimu oma kodus, näha live-diilerit, suhelda temaga ja teiste mängijatega, olla kindel, et mäng on aus nii kaugele kui silmaga näha, täpselt nagu füüsilises mängumajas.

Live-kasiinos on võimalik mängida palju erinevaid kasiinomänge. Siiski ei sobi kõik hasartmängumängud live-kasiino online jaoks, näiteks mänguautomaadid live online ei oleks mitte ainult vähe huvitavad, vaid ka üsna ebamugavad. Seetõttu pakutakse tavaliselt mitmeid erinevaid kaardimänge ja ruletti.

Kaamerate ja mikrofonide ees seisvad või istuvad live-diilerid jagavad kaarte sarnaselt tavalisele kasiinole, suhtlevad alati sõbralikult ja vastavad kasiinotöötajate kõrgetele standarditele, nii et teie kogemus on sama, mis kasiino külastamisel, kuid ilma kodust lahkumata saate mänge nautida mugavas ja mugavas kohas ning kogemus on sama, mis kodust kaugel asuvas kasiinos.

Sisukord

Live-kasiino diiler

Kasiino live-diiler

Live-rulett

Rulett on üks populaarsemaid mänge kasiinodes ja live-kasiinod ei ole siinkohal erandiks. Alati on usaldusväärsem näha, kuidas pall visatakse ja kuhu see maandub, samas kui arvutiversioon, kus kõik on simuleeritud, tundub mõnele mängijale, nii professionaalile kui ka algajale, vähem usaldusväärne. Samas on ka online-kasiinod allutatud rangele kontrollile, mis muudab petmise väga ohtlikuks ja raskeks. Kui aga tahad end kindlalt tunda ja kasiinos ilma negatiivsete tunneteta nautida – live-kasiinorulett on mäng, mida sa kindlasti naudid.

Live kasiino

Blackjack live

Teine väga populaarne mäng live-kasiinodes on Black Jack. Diileri nägemine, temaga rääkimine (või mõnikord mõlemad, kui ühes lauas on kaks diilerit) aitab teil rohkem mängu sisse elada, kuid pidage meeles, et mida rohkem te räägite, seda vähem pöörate mängule tähelepanu. Sa võid mängida ka otseülekandes BlackJack, et näha, kuidas teised mängijad teevad, jälgida neid ning ehk parandada ja õppida nende vigadest. Lõppkokkuvõttes on see suurepärane koht lõbutsemiseks.

Raharatas – Money wheel

See on üks viimaste aegade populaarsemaid live-kasiinomänge. Money wheel mäng on äärmiselt lihtne ja väga sõltuvust tekitav. Esineja keerutab raharatast, kõik, mida sa pead tegema, on lihtsalt ära arvata, milline number tuleb. Mäng on eriti atraktiivne, sest mängus on 2x ja 7x kordajad, mida keerates suurendad vastavalt oma panust. Mängu on välja töötanud mängu pakkuja Evolution Gaming,

Top 1 online-kasiinod, kus saab mängida Dream Catcher’i

Vene pokker

Vene pokker on tõenäoliselt kõige laialdasemalt mängitud ja legendaarne pokkeri variant tõelistes kasiinodes. Mis teeb selle mängu nii atraktiivseks? Sest mängija ei saa mitte ainult 5 kaarti, vaid tal on ka suur otsustusvabadus, ta võib vahetada kõiki kaarte, ta võib osta 6 lisakaarti. Kui diileril ei ole mängu, võib mängija osta lauljale 6 lisakaarti. Kui mängijal on eriti hea käsi, võib ta isegi mängu keelata. mängu mõistmiseks ja kõigi nüansside ja reeglite mõistmiseks kulub aega, kuid see on seda väärt. Mängu on välja töötanud mängu pakkuja BetConstruct

Live Casino Online

BetGames.tv

Teine mängude rühm, mille populaarsus kasvab, on kihlveomängud. Põhimõte on väga sarnane live-kasiinomängudega, kuid peamine erinevus seisneb selles, et siin antakse teile muutuv koefitsient sõltuvalt hetkeolukorrast. Siin on veidi rohkem dünaamikat ja mõnikord ka suuremad koefitsiendid mängija võidu saamiseks. Kõige populaarsemad mängud, mida nad pakuvad, on War of Bets, Bet on Poker, Baccarat, Wheel, Lucky 7, Lucy 6, Lucky 5, Dice, Dice Duel.

Live kasiino

Baccarat otseülekanne aadressil

Kas sulle meeldib mängida baccarat? Suurepärane – sa peaksid seda live’is veelgi rohkem nautima, sest sul on võimalik näha krupjeeri, esitada küsimusi või vestelda kõrvalt nii krupjeeri kui ka teiste online-mängijatega. Kõik panused on samad, mis tavalises kasiinos, seega ei ole vaja mänguks valmistuda ja sa võid jätkata baccarat online kasiino nautimist.

Muud mängud

Kõige tavalisemad mängud, mida leiate online live-kasiinost, on kasiino hold’em pokker, kolmekaardipokkeri ja Caribbean Stud poker. Samuti on olemas erinevad täringumängud või ruleti erinevad versioonid, kuid viimatinimetatud mängud on teistest palju levinumad, mõned neist tuleb otsida konkreetsetest kasiinodest ja mõned neist leiad peaaegu igast kasiinost.

Live-kasiino isegi mobiilseadmetes

Kaasaegne tehnoloogia on nii arenenud, et live-kasiinot saab nüüd nautida mitte ainult arvutis, vaid ka muudes seadmetes, sealhulgas mobiiltelefonides ja tahvelarvutites. Tänu tahvelarvuti või nutitelefoni mugavusele saate täielikult nautida live-kasiino mänge, teha panuseid, saada võite ja suhelda diileritega. Loomulikult sõltub palju nii teie seadme kiirusest kui ka hasartmängufirma välja töötatud rakenduse kvaliteedist. Online-kasiinod püüavad võimalikult kiiresti kohaneda mängijate harjumuste ja turutrendidega. Kuigi online-kasiinod töötavad selle nimel, et võimaldada mängijatel mängida mobiilsetes keskkondades, soovitame kogemuste põhjal iOS-i kasutajatele kasutada veebilehitsejat Safari ja Chrome’i Androidile.

Tähelepanu tasub pöörata neile, kes kasutavad piiratud andmemahtu – live-kasiino on kaasaegne ja seetõttu üsna nõudlik mitte ainult seadme kiirusele, vaid ka interneti ribalaiusele. Piiratud internetiga mängides võib tekkida mitmesuguseid katkestusi või tugevalt paisunud kontosid.

Mikropanused on haruldus

Live-kasiino võtab kasiinolt palju ressursse ära, seega pole üllatav, et siin on raske leida mikropanuste laudu. Enamikus kasiinodes algavad mängud 1 või 1 euroga, kuid võid leida kõrvalpanuseid veidi väiksemate summadega.

Kui vaatad populaarsemate live-kasiinomängude laudu, võid märgata, et on mõned, kus on võimalik teha vaid väga suuri panuseid. Enamik neist laudadest kannab VIP- või muid säravaid ja väljamõeldud nimesid ning sageli käivad seal ainult väga kogenud mängurid, kes kipuvad jälgima, kuidas neil läheb (eriti Black Jacki puhul). On tõesti huvitav vaadata, kuidas mängivad inimesed, kes panustavad mitu tuhat eurot või isegi rohkem. Nendelt inimestelt saab proovida õppida – väga harva mängivad kogenematud mängijad live-kasiinos selliste summadega. Teistes mängudes on vähem huvitav jälgida, sest seal on vähe tegevust näha, ainult seda, mida krupjeer teeb.

Proovida tasub lihtsalt kogemuse pärast

Isegi kui sulle meeldib kasiinodes väga väikeste panustega mängida, on soovitatav proovida live-kasiinot. See on täiesti teistsugune kogemus, rohkem põnevust ja lõbusam mäng. Siiski tuleks arvestada ka kõrgema kuluga ja suurema riskiga, et mängust liiga palju kinni haarata – live-kasiino on tõesti kaasahaarav ja ahvatlev mängimine. Sellegipoolest on live-kasiino hasartmängud tõesti lõbusad, põnevad ja ahvatlevad igasuguste huvide ja tasemega mängijatele.

KasiinoGuru.ee
KasiinoGuru.ee

Kasiino ja hasartmänguspetsialist